Η BMW ανοίγει χώρο φόρτισης με 6 ταχυφορτιστές ισχύος 200 kW σε συνεργασία με την LG

Κατά τη διάρκεια της φόρτισης του αυτοκινήτου τους, οι χρήστες θα μπορούν να εξερευνήσουν τα νέα μοντέλα των BMW και MINI.

  • -
  • -

Η BMW Group Korea ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε τον χώρο στάθμευσης για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων μαζί με την GS Group και την LG Group στο Hoehyeon-dong της Σεούλ. Το Charging Hub Lounge προσφέρει στους οδηγούς έναν βιωματικό χώρο για να χαλαρώσουν και να εξερευνήσουν τα οχήματα BMW και MINI ενώ φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα. Η υπηρεσία φόρτισης βρίσκεται στον πρώην χώρο του πρατηρίου καυσίμων GS Caltex και λειτουργεί από τον ιδιωτικό πάροχο GSchargEV.

1

Δείτε ακόμη: Τα 9 ηλεκτρικά που φορτίζουν σε λιγότερο από 20 λεπτά

Ο χώρος διαθέτει έξι ταχυφορτιστές 200kW που αναπτύχθηκαν από την LG Electronics Inc., υποστηρίζοντας την τεχνολογία plug-and-charge (PnC), η οποία απλοποιεί τη φόρτιση αναγνωρίζοντας αυτόματα τις πληροφορίες του οχήματος για την ταυτοποίηση των χρηστών και τη διεκπεραίωση των πληρωμών.

2

Δείτε ακόμη: Ελλάδα: Το ΣΕΑ που φορτίζεις δωρεάν 24 ώρες το 24ωρο

Η BMW έχει εγκαταστήσει συστήματα ψεκασμού τριπλών επιπέδων στον χώρο φόρτισης, μαζί με μέτρα ασφαλείας που περιλαμβάνουν CCTV θερμικής απεικόνισης, ειδικούς πυροσβεστήρες για τις μπαταρίες και κουβέρτες πυρασφάλειας. Μάλιστα, η γερμανική μάρκα σχεδιάζει να προσθέσει ταχυφορτιστές με ισχύ που αγγίζει τα 350 kW και συστήματα ψύξης και κατάσβεσης κάτω από το δάπεδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...