SCI hyMod Modular Hybrid Concept

Διπλή ταυτότητα

  • -
  • -

Μια ομάδα Ρουμάνων αποτελούμενη από ένα μηχανολόγο μηχανικό, ένα δημοσιογράφο και έναν σχεδιαστή, δημιούργησε το ενδιαφέρον concept του hyMod. Η βασική ιδέα του συγκεκριμένου project έγκειται στη διπλή φύση της διάταξης κίνησης του μικρού αυτοκινήτου.

 

Στην πιο απλή του μορφή το αυτοκίνητο μήκους 4,1 μέτρων παρουσιάζεται σαν αμιγώς ηλεκτροκίνητο με ισχύ 64 ίππων. Μπορεί όμως σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς, να μετατραπεί αστραπιαία σε ένα υβριδικό όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης και απόδοση 84 ίππων. Οι δύο τρόποι κίνησης του πρωτοτύπου είναι εναλλάξιμοι, με τους δημιουργούς να παρουσιάζουν και τα πλάνα για τους σταθμούς αλλαγής των διατάξεων hyMod stations.

 

 

 

 

Η καθαρά ηλεκτρική διάταξη περιλαμβάνει μια μπαταρία 17 kWh, ενώ η υβριδική διάταξη περιλαμβάνει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, κιβώτιο CVT, ρεζερβουάρ καυσίμου και λοιπά παρελκόμενα. Σαν ηλεκτρικό το hyMod επιτυγχάνει αυτονομία 180 km και τελική ταχύτητα 130 km/h. Η πιο ισχυρή υβριδική του μετάλλαξη ανεβάζει σημαντικά την αυτονομία στα 620 km και χαρίζει 180 km/h τελικής ταχύτητας.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...