Βρήκαν την αιτία για το πρόβλημα του Vettel;

Είναι κοντά στην λύση

  • -
  • -

Η Renault, που προμηθεύει τους κινητήρες στην RBR, λέει ότι η πιο πιθανή αιτία για το πρόβλημα του Vettel είναι ένα θέμα με το ρομποτικό σύστημα που βάζει το καύσιμο στο ρεζερβουάρ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Vettel αναγκάστηκε να ξεκινήσει από τα πιτ όταν οι αγωνοδίκες είπαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν 1 λίτρο καυσίμου για έλεγχο μετά από τα προκριματικά. Ο επικεφαλής της Renault, Remi Taffin, σχολίασε ότι περιμένει την αναφορά της Red Bull, αλλά το πιο πιθανό είναι ένα το σφάλμα να οφείλεται στο σύστημα ρομποτικό σύστημα που βάζει το καύσιμο μέσα στο μονοθέσιο.

 

«Τσεκάραμε τους αριθμούς, και τσεκάραμε τι κάναμε με το ρομπότ ανεφοδιασμού και κάθε αριθμός λέει ότι έπρεπε να έχουμε καύσιμο. Τώρα η RBR ελέγχει με τον προμηθευτή του ‘ρομπότ’ για να δουν εάν έκαναν την σωστή τροφοδοσία. Αυτό είναι σε εξέλιξη», είπε ο Taffin.

 

O Taffin σχολίασε ακόμα ότι έδωσαν εντολή να σταματήσει το μονοθέσιο, όταν στον γύρο επιστροφής του Vettel, παρατήρησαν ότι δεν είχαν πολύ καύσιμο στο ντεπόζιτο. Στην αρχή πίστευαν ότι υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα τροφοδοσίας του κινητήρα και για να αποφύγουν ρίσκο καταστροφής του έδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο.

 

Τώρα περιμένουμε μια απάντηση από την RBR …

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...