F1: Preview Ινδίας

... ή κάτι τέτοιο

  • -
  • -

Κανονικά θα έπρεπε να σας μεταφέρουμε τα στοιχεία της πίστας και το πώς θα πρέπει να στήσουν τα μονοθέσιά τους οι ομάδες, όμως θα πρωτοτυπήσουμε και θα αναφερθούμε σε όσα γίνονται στην πίστα της Ινδίας λιγότερο από ένα 24ώρο πριν από την έναρξη των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών.

 

Και μας στην Ελλάδα μας έχουν κατηγορήσει ότι το 2004 κάναμε πράγματα την τελευταία στιγμή, αλλά αυτά που γίνονται στην Ινδία νομίζω ότι είναι από τα φοβερά. Όταν οι οδηγοί πήγαν να κάνουν τον γύρο της πίστας με τους μηχανικούς τους πέτυχαν τους εργάτες να βάφουν τα kerbs και παρατήρησαν ότι και κάποια από τα βαμμένα είχαν αρχίσει να ξεφτίζουν. Δείτε για παράδειγμα εδώ τους δημοσιογράφους του Auto Motor und Sport εν δράσει.

 

Οι οδηγοί έχουν εντυπωσιαστεί από την πίστα, εκτός πίστας όμως κάνουν υπερωρίες στέλνοντας tweets για το πώς οδηγούν οι Ινδοί και για το γεγονός ότι μην εκπλήσσεσαι όταν βλέπεις ένα ποδήλατο με έναν κάτοικο από το Νέο Δελχί έχοντας στο «πίσω κάθισμα» μια μαϊμού! Είδαμε φωτογραφίες με παιδιά και γυναίκες να δουλεύουν στην καθαριότητα της πίστας, μεγάλες προχειροδουλειές και η αποθέωση ήταν ότι ακόμα δεν είχαν τοποθετηθεί παράθυρα στα παράθυρα των σχολιαστών. Πιο κοντά στην δράση δεν γίνεται!

 

Θέλετε να μάθετε και με τι ασχολήθηκαν οι δημοσιογράφοι σήμερα; Το θέμα συζήτησης ήταν οι πολλές διακοπές ρεύματος και το σημαντικότερο ήταν … το πώς θα έδιωχναν την νυχτερίδα που υπήρχε μέσα στο κέντρο τύπου! Αυτό ήταν που ξεκίνησε και τα αστεία σχετικά με το τι έχουν να περιμένουν.

 

Η έννοια «τα μονοθέσια θα καθαρίσουν» την πίστα είναι πιο σωστή από ποτέ. Στην πίστα βρέθηκαν κομμάτια από τσιμέντο, πατημασιές από εργάτες που είχαν πατήσει πριν σε λευκά kerbs, ενώ η σκόνη ήταν τόση που επέτρεψε σε κάποιους να γράψουν “Wash” (όπως το «Θέλει πλύσιμο» στα Ελληνικά) πάνω στα αυτοκίνητα της FIA! Βέβαια οι υπεύθυνοι έφεραν τα ειδικά μηχανήματα για τον καθαρισμό της, οπότε μένει να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα αύριο.

 

Όπως είναι λογικό όλοι τρέχουν για να είναι έτοιμοι για αύριο το πρωϊ όταν και τα μονοθέσια θα πάρουν τους πρώτους γύρους σε αυτή την πίστα. Μια πίστα με πολύ όμορφη χάραξη και είναι σίγουρο ότι μας περιμένει ένας συναρπαστικός αγώνας.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...