Με νέο 7άρι χειροκίνητο κιβώτιο η Porsche 911!

Η Porsche 911 θα προσφέρεται από το 2021 με ένα καινούργιο χειροκίνητο κιβώτιο 7 σχέσεων

  • -
  • -

Νέες τεχνολογίες παρουσιάζονται, αλλά ευτυχώς σε κάποιες περιπτώσεις οι παραδόσεις τηρούνται! Μπροστά στη λαίλαπα που ονομάζεται αυτόματο κιβώτιο, η Porsche μείνει πιστή στην παράδοση, αφού εξέλιξε και θα διαθέτει την Porsche 911 Carrera S και 4S του 2021 με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων! Μάλιστα, θα είναι διαθέσιμο χωρίς επιπλέον κόστος στο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας και θα προσφέρεται παράλληλα με το γνωστό αυτόματο PDK των 8 σχέσεων. To χειροκίνητο κιβώτιο θα συνδυάζεται με το πακέτο Sport Chrono, την ώρα που η 4S με το νέο 7άρι είναι 45 κιλά ελαφρύτερη.



Παράλληλα, οι 911 με συμπλέκτη θα διαθέτουν και το σύστημα rev-match, το οποίο και προσφέρεται στο Sport Chrono. Θυμίζουμε, ότι το συγκεκριμένο πακέτο επίσης διαθέτει ενισχύσεις στις βάσεις του κινητήρα, ένα χρονόμετρο στο εσωτερικό, την εφαρμογή Porsche Track Precision και έναν διακόπτη στο τιμόνι για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η Carrera S με το νέο χειροκίνητο κιβώτιο μπορεί και επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 4,2 sec, ενώ η τελική της ταχύτητας αγγίζει τα 308 km/h.



Παράλληλα, η 911 του 2021 θα προσφέρεται με το σύστημα InnoDrive, αλλά και κατόπιν παραγγελίας το Smartlift. Επίσης θα διατίθεται και με νέα επίπεδο εξοπλισμού, όπως ένα πακέτο με δερμάτινο εσωτερικό και επένδυση το οποίο διακρίνεται για ρετρό στοιχεία, θυμίζοντας την αρχική 911 Turbo. Τέλος θα προσφέρεται και το νέο πράσινο Python Green χρώμα του αμαξώματος, αλλά και μία σειρά με επτά συνολικά νέους χρωματισμούς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...