Η νέα Aston Martin DB11 AMR

100 μονάδες μόνο θα κυκλοφορήσουν

  • -
  • -
H Aston Martin αποκάλυψε επίσημα τη νέα DB11 AMR, στα εγκαίνια του κέντρου AMR Performance Center στο Nurburgring. Συνδυάζοντας με όμορφο τρόπο τις υψηλές επιδόσεις με την κομψότητα, η DB11 AMR έρχεται με αναβαθμισμένο twin-turbo 5.2 V12 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 639 ίππους και 700 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με επαναρυθμισμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που επιτρέπει στο εντυπωσιακό μοντέλο να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-96 km/h se 3,5 sec. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι τα 334 km/h.
Σύμφωνα με την Aston Martin, η αναβάθμιση επηρέασε και το πλαίσιο του αυτοκινήτου, μιας και η DB11 AMR προσφέρει ακόμα καλύτερη πληροφόρηση, χωρίς να αλλάξει την ποιότητα κύλισης. Η εταιρεία ήταν ιδιαίτερα φειδωλή για τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου, αλλά το βρετανική σπορ μοντέλο εξοπλίζεται με διαφορικό μπλόκε και αυτοπροσαρμόσιμο σύστημα ανάρτησης. Εμφασιακά, οι λεπτομέρειες χρωμίου έχουν αντικατασταθεί από τις γυαλιστερές μαύρες πινελιές, ενώ αποκαλύφθηκαν αρκετά ανθρακονημάτινα σημεία του αμαξώματος. Η μαύρη γρίλια, το ανθρακονημάτινο εμπρός σπόιλερ και τα μαύρα -περιμετρικά- των εμπρόσθιων φανών ενισχύει το “σκοτεινό look” του βρετανικού μοντέλου. Επίσης, διαθέτει μαύρη οροφή, ανθρακονημάτινα καπάκια στους εξωτερικούς καθρέφτες και 20 ιντσών ζάντες αλουμίνιου σε μαύρο χρωματισμό. Άλλες αλλαγές στο παρουσιαστικό της νέας DB11 AMR συναντάμε και πίσω με τα φώτα να έχουν μαυρίσει και οι επιπλέον carbon πινελιές στους αεραγωγούς να είναι πιο έντονες. Το εσωτερικό δεν έχει πολλές αλλαγές. Το σπορ κόκπιτ περιλαμβάνει σπορ τιμόνι και δερμάτινα καθίσματα με μια γραμμή κίτρινου χρώματος να “σπάει” τη μονοτονία του μπεζ, ενώ υπάρχουν σημεία Alcantara επάνω στα προσκέφαλα και στην ταπετσαρία.
Η παραγωγή της Aston Martin DB11 AMR θα περιοριστεί στις 100 μονάδες σε μοναδικές version και αρκετές πρόσθετες λεπτομέρειες ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε αγοραστή.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...