Αστέρας του Hollywood θα τρέξει στο Toyota GR86 Cup!

O superstar του κινηματογράφου θα κάνει μία και μοναδική εμφάνιση στο Toyota GR86 Cup, σε αγώνα που διεξαχθεί στην Ινδιανάπολη!

  • -
  • -

Με ένα σύντομο βίντεο στο διαδίκτυο, ο superstar του κινηματογράφου Keane Reeves ανακοίνωσε πως θα λάβει μέρος στον αγώνα του Toyota GR86 Cup που θα διεξαχθεί στην πίστα της Ινδιανάπολης! Ο γνωστός και διάσημος ηθοποιός, είναι λάτρης της ταχύτητας, αφού έχει μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος σε αγώνα αυτοκινήτου. Το 2009 είχε διοργανωθεί αγώνας διασημοτήτων στο Long Beach των Ηνωμένων Πολιτείων, τον οποίο και είχε κερδίσει! Την επόμενη χρονιά στην ίδια πίστα είχε συμμετάσχει κανονικά στην κατηγορία Pro, χωρίς όμως να έχει την ίδια επιτυχία.

Δείτε ακόμη: Πόσο πληρώνουν τη βενζίνη τα αγωνιστικά; 

Από τότε, δεν βρέθηκε ξανά στο μπάκετ αγωνιστικού αυτοκινήτου και 14 χρόνια μετά ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή. Αξίζει να συμπληρώσουμε, πως αρκετές φορές τον έχουμε δει στα πάντοκ της Formula 1, όντας ένας λάτρης των αγώνων. Το GR86 Cup είναι ένας από τους υποστηρικτικούς αγώνες που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος ΙMSA SportsCar. Τα αυτοκίνητα, εκτός από τον απαραίτητο κλωβό ασφαλείας, διαθέτουν αλλαγές στην ανάρτηση, σειριακό κιβώτιο και σλικ ελαστικά, με τον κινητήρα να παραμένει ίδιος με του μοντέλου παραγωγής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...