Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Κλείνουν λωρίδες από σήμερα στο ύψος Αφιδνών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών τόσο στον κλάδο εξόδου, όσο και εισόδου, πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, κλείνοντας κάποιες λωρίδες.

  • -
  • -

Αυτή την περίοδο, η κίνηση των οχημάτων στις εξόδους αλλά και τις εισόδους της Αθήνας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ιδίως τα Σαββατοκύριακα. Στο ύψος των διοδίων παρατηρείται μποτιλιάρισμα, ειδικά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες, καθώς αρκετοί επιλέγουν να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις. 

Για το επόμενο διάστημα και ειδικότερα, από σήμερα 8 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου, οι οδηγοί πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών, καθώς γίνονται εργασίες. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι ρυθμίσεις αφορούν τόσο το ρεύμα εισόδου, όσο και εξόδου της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης εξοπλισμού πιλοτικού συστήματος διοδίων στον Η/Κ Αφιδνών επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κλάδο εξόδου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία) και εισόδου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) του Η/Κ Αφιδνών, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 8-7-2024 έως 10-8-2024, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή και κατά τις ώρες 21.00’ έως 07.00’ της επομένης, ως εξής:

ΦΑΣΗ Α (κλάδος εξόδου του Η/Κ Αφιδνών)

  • Αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης του Η/Κ Αφιδνών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Τα οχήματα θα οδηγούνται, μέσω της δεξιάς παράπλευρης οδού, προς το Καπανδρίτι.

ΦΑΣΗ Β (κλάδος εισόδου του Η/Κ Αφιδνών)

  • Πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας του Η/Κ Αφιδνών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Τα οχήματα θα οδηγούνται, μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, για είσοδό τους από τον Α/Κ Μπογιατίου.

Δείτε ακόμη: Αττική - Σε ποιο Δήμο των ΒΠ ρίχνουν άσφαλτο μετά από 30 χρόνια;

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...