Έσκασε το λάστιχο σε ΙΧ – Έφερε 5 τούμπες στη Συγγρού (δείτε το video)

Πέντε περιστροφές στον αέρα έκανε ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη λεωφόρο Συγγρού, όταν έσκασε το εμπρός δεξί λάστιχο. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

  • -
  • -

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, βγήκε εκτός ελέγχου, προσέκρουσε στις μπαριέρες και περιστράφηκε πέντε φορές στον αέρα.

Παρότι το ΙΧ σχεδόν διαλύθηκε, κανείς από τους δύο επιβαίνοντες δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Στο video που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA και μπορείτε να δείτε εδώ, το όχημα κινείται στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά φεύγει εκτός πορείας, η οδηγός επιχειρεί να το επαναφέρει, αλλά χτυπά δύο φορές στο κράσπεδο, περιστρέφεται τουλάχιστον πέντε φορές και καταλήγει με τον ουρανό.

Οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από την καμπίνα με τη συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η γυναίκα που οδηγούσε διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» δίχως να κινδυνεύει η ζωή της.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έσκασε το εμπρός δεξί ελαστικό, αλλά λόγω της ταχύτητας η οδηγός δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον έλεγχο.

πηγή: megatv

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...