Μεγιστάνας ανταλλακτικών αυτοκινήτου κατηγορείται για βιασμό - Συνελήφθη

Ο Καναδός δισεκατομμυριούχος Frank Stronach και ιδρυτής της Magna International, κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του.

  • -
  • -

Ο Καναδός δισεκατομμυριούχος Frank Stronach, 91 ετών πλέον, συνελήφθη προ ολίγων ημερών από τις καναδικές αρχές με τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού. Οι πράξεις του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Magna International έχουν λάβει χώρα αρκετές δεκαετίες πριν, ωστόσο, τα θύματα αποφάσισαν να σπάσουν πλέον τη σιωπή τους, με την υπόθεση να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια.

Βαρύ κατηγορητήριο

Ο Frank Stronach, κατηγορείται για πέντε υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, της άσεμνης επίθεσης, της σεξουαλικής παρενόχλησης και του βίαιου εγκλεισμού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στου Peel του Οντάριο στον Καναδά.

Ο δικηγόρος του Frank Stronach, Brian Greenspan, τόνισε ότι ο πελάτης τους «αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες και ανυπομονεί για την δίκη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια», παρά ταύτα, ο μεγάλος όγκος των κατήγορων σε συνδυασμό με τις πράξεις του θύτη, συνθέτουν ένα ιδιαιτέρως βαρύ κατηγορητήριο για τον Καναδό billionaire.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά επίθεσης ξεκίνησαν από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίστηκαν έως και πέρυσι. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στις μηνυτήριες αναφορές του τα θύματα του Frank Stronach.

Ο Stronach, ήταν ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτου στον κόσμο, της Magna International, για σχεδόν 6 δεκαετίες, όταν το 2013, σε ηλικία 80 ετών, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος της εταιρείας του, τοποθετώντας τα χρήματα αυτά σε funds τυχερών παιχνιδιών, ιπποδρομιών κ.α.

Δείτε ακόμα: Τα 15 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την αυτοκινητοβιομηχανία!

Μετά τη σύλληψη του, ο Stronach, αφέθηκε κατευθείαν ελεύθερος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρουν μεγάλα ΜΜΕ στον Καναδά και θα παραστεί ενώπιον του δικαστηρίου στο Οντάριο, σε ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...