Nissan: Δωρεάν έλεγχος και 20% έκπτωση service για το καλοκαίρι

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν έλεγχο και να κάνουν service με έκπτωση στα ανταλλακτικά για το φετινό καλοκαίρι.

  • -
  • -

Ολική προστασία για όλα τα Nissan, προνομιακές εκπτώσεις και την απαραίτητη φροντίδα πριν από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, προσφέρει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της ιαπωνικής φίρμας, χάρη στο πρόγραμμα All Clear Service.

nissan

Ειδικότερα, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Nissan και πελάτες της μάρκας, έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:

  • Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 20 Σημείων
  • 20% έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • 20% έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
  • Δωρεάν Nissan Assistance για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

Πού γίνεται ο δωρεάν έλεγχος

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Γι’ αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Δείτε ακόμη: Το νέο Nissan Juke ήρθε στην Ελλάδα – Αναλυτικά οι τιμέςnissan

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στo www.nissan.gr 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...