Πρόστιμο 600 ευρώ και φυλάκιση σε αναβάτη - Τι έκανε στο μνημόσυνο του Mad Clip;

Με λάθος τρόπο προσπάθησε να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip αναβάτης μοτοσικλέτας και το πλήρωσε ακριβά…

  • -
  • -

Πριν από τρία χρόνια, και συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, ο γνωστός τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στη Βουλιαγμένη. Ο τραγουδιστής βρήκε το θάνατο όταν η Porsche 911 που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο. Στο σημείο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα πραγματοποιείται κάθε χρόνο μνημόσυνο, στο οποίο οι λάτρεις του τράπερ τιμούν τη μνήμη του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναβάτης μοτοσικλέτας προσπάθησε να το κάνει με λάθος τρόπο, αφού πέρασε από το σημείο παραβιάζοντας τον μισό ΚΟΚ. Η αστυνομία τον συνέλαβε και ορίστηκε δικάσιμος, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να του επιβάλλει χθες (16/5) ποινή φυλάκισης 13 μηνών, δήμευση της μηχανής και χρηματική ποινή 600 € για επικίνδυνη οδήγηση.

Επιπλέον, την Πέμπτη 16/5 στην Αττική η αστυνομία έλεγξε συνολικά 1.633 οχήματα (816 ΙΧ, 60 ΔΧ επιβατικά, 274 ΙΧ φορτηγά, 483 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα) και βεβαιώθηκαν 541 παραβάσεις με 24 οδηγούς να παραπέμπονται στη δικαιοσύνη για πλημμελήματα. Σε 33 περιπτώσεις οι οδηγοί ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, 21 οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ένας παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και 28 διάφορες πινακίδες κυκλοφορίας, πέντε μιλούσαν στο κινητό τους τηλέφωνο, τρεις έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς και ένας επίδειξη ικανοτήτων.

Δείτε ακόμη: Πεζός έσκισε τα λάστιχα σε 35 αυτοκίνητα!  

Σε 87 περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις στους ταχογράφους και το ωράριο εργασίας, ένας οδηγός ταξί έκανε επιλογή επιβατών, 70 οδηγοί μηχανών δεν φορούσαν κράνος και 27 οδηγοί αυτοκινήτων ζώνη ασφαλείας, 16 οχήματα δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ, ένα ήταν ανασφάλιστο κι ένα είχε φθαρμένα ελαστικά. Συνολικά, ακινητοποιήθηκαν 45 οχήματα, σε 54 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, σε 86 οι άδειες κυκλοφορίας και σε 80 τα διπλώματα οδήγησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...