Τι ακολουθεί μετά τα Ceed και ProCeed;

H Kia θα λανσάρει μία υβριδική και μία crossover έκδοση του compact μοντέλου της

  • -
  • -

Η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου ProCeed στη Βαρκελώνη περιελάμβανε και ενημέρωση για τις επόμενες εκδόσεις του Ceed, οι οποίες ακολουθούν τη διετία 2019-2020.

Όπως μας ενημέρωσαν τα στελέχη της Kia, μέσα στο 2019 θα παρουσιαστεί μία plug-in υβριδική έκδοση, η οποία – όπως μαθαίνουμε – θα βασίζεται στο Ceed Station Wagon και θα δανείζεται τεχνολογία από το υβριδικό Niro.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ KIA CEED 1.4 TURBO GT LINE

Το 2020 θα προστεθεί και crossover μέλος στην οικογένεια Ceed, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πλαστικά προστατευτικά. Άγνωστο παραμένει αν θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης, για δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος. Όταν θα είναι διαθέσιμη η πλήρης γκάμα του Ceed, η Kia στοχεύει να μπει στην πρώτη πεντάδα μικρομεσαίων από πλευράς πωλήσεων.

Στη Βαρκελώνη συναντήσαμε τον Ιωάννη Ρούσση, ο οποίος κατέχει τη θέση του Product Manager στην Kia Ευρώπης, με τομέα ευθύνης το νέο Ceed και άλλα compact μοντέλα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετή εμπειρία από την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς έχει εργαστεί στη Nissan, την Infiniti και τη General Motors. Στη σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του, μας μίλησε για τον τρόπο που οι product manager αξιολογούν τις προτάσεις των σχεδιαστικών τμημάτων για κάθε νέο μοντέλο. Παράλληλα στάθηκε στην ευελιξία που παρουσιάζει η Kia Motors σε κάθε βήμα από τη σχεδίαση μέχρι την παραγωγή ενός αυτοκινήτου.


Στη Βαρκελώνη, με τον Product Manager της Kia, Ιωάννη Ρούσση (αριστερά)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...