Τραγωδία σε αγώνα μοτοσικλετών - Σκοτώθηκε 10χρονος αναβάτης

Ο μόλις 10 χρονών αναβάτης έπεσε κατά τη διάρκεια των ελεύθερων προπονήσεων πριν τον αγώνα με μοτοσικλέτες, χτύπησε το κεφάλι του και, δυστυχώς απεβίωσε.

  • -
  • -

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ενός μικρού παιδιού σε αγώνες μοτοσικλετών στη Βραζιλία. Ο 10χρονος που συμμετείχε στο Honda Junior 160 Cup για το Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών, είχε μια πτώση στην πίστα Autodrome Interlagos, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Lorenzo Somaschini ήταν μόλις 10 ετών και είχε όνειρο να τρέξει στο MotoGP. Δυστυχώς, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων προπονήσεων, έπεσε στη στροφή Pinheirinho της φημισμένης πίστας και χτύπησε στο κεφάλι. Η ιατρική ομάδα έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο.

moto

Τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά, που το παιδί κατέληξε. Άπαντες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι σε κατάσταση σοκ, με τους διοργανωτές του Superbike Brazil να επιβεβαιώνουν την είδηση. Λίγο αργότερα, ο προπονητής του Diego Pierluigi, εμφανώς συντετριμμένος, αποχαιρέτησε τον μικρό πρωταθλητή, λέγοντας: «Με ραγισμένη καρδιά θα πρέπει να σε αποχαιρετήσω. Θα μου λείψεις τόσο πολύ Lolito. Σε ευχαριστώ που με άφησε να γίνω μέρος του ονείρου σου. Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή».

moto

Ο Lorenzo Somaschini, γεννήθηκε στο Ροζάριο της Αργεντινής στις 17 Ιουλίου 2014. Πήρε την πρώτη του μοτοσικλέτα σε ηλικία 4 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...