Έφυγε από την ζωή ο οδηγός Justin Wilson

Ο οδηγός του Indycar και πρώην οδηγός της F1 δεν τα κατάφερε

  • -
  • -

Ο Justin Wilson δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στα τραύματά του χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του Lehigh Valley Health Network Cedar Crest Hospital. O Wilson βρισκόταν σε κώμα μετά από το ατύχημα που είχε στην πίστα του Pocono την Κυριακή, όταν θραύσμα από άλλο μονοθέσιο τον χτύπησε στο κεφάλι.

 

Η είδηση έχει σοκάρει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς ο Wilson ήταν από τους οδηγούς που ξεχώρισε για το ήθος του αλλά και την αφοσίωσή του σε αυτό που έκανε. Παρόλο το ‘απαγορευτικό’ ύψος του (1.93) κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να τρέξει στην Formula 1 το 2003 με την Minardi (για 11 αγώνες) και την Jaguar την ίδια χρονιά για 5 αγώνες.

 

Μιλώντας με ανθρώπους που τον γνώριζαν τον Wilson είχαν να μας πουν μόνο καλά λόγια. Η γυναίκα του τον στήριζε απίστευτα σε αυτό που έκανε και έμεναν σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα στο Northampton της Αγγλίας, στις αρχές της καριέρας του, για να μπορεί να επενδύει όσα περισσότερα μπορούσε. Είχαν απαρνηθεί τις πολυτέλειες για να μπορεί ο Wilson να ζήσει το όνειρό του γιατί τον αγαπούσε πολύ.

 

Δυστυχώς όμως χθες ο βράδυ κόπηκε το νήμα της ζωής του και άφησε πίσω ανήλικα παιδιά.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...