F1: Ανυπομονεί να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ο Kimi

Έτοιμος για όλα ο Raikkonen

  • -
  • -

Μιλώντας για την επιστροφή του σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο site της ομάδας, ο οδηγός της Lotus Renault GP πλέον, Kimi Raikkonen απάντησε στο ερώτημα για το εάν θα έχει πρόβλημα για να βρει τα πατήματά του, μετά από την ανακοίνωση της επιστροφής του: «Ας το θέσουμε έτσι : πριν από τα δυο χρόνια μου με τα Ράλι είχα 9 σαιζόν, 157 αγώνες και 18 νίκες στην F1. Γνωρίζω πολύ καλά το σπορ. Μετά πήγα στα Ράλι και δοκίμασα και NASCAR, όπου έμαθα πολλά πράγματα, αλλά με την F1 είναι σαν να γυρίζω σπίτι μου»

«Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ και δεν πιστεύω ότι έχω χάσει από την ταχύτητά μου. Το να πάρω το μέγιστο από τα ελαστικά θα είναι το δυσκολότερο πράγμα, αλλά δεν ανησυχώ. Παρόλο που οι τεχνικοί κανονισμοί φαίνονται ότι δεν έχουν αλλάξει, εφαρμόζονται σε πολλές περιοχές και αρκετά είναι τα στοιχεία που χρειάζονται επανασχεδιασμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε μονοθέσια αρκετά διαφορετικά από την περσινή σαιζόν», είπε ο Raikkonen.

Τέλος σχολίασε ότι θα μπορέσει ίσως να δοκιμάσει ένα μονοθέσιο 2ετίας τον Ιανουάριο ώστε να μπορέσει να βρει τον ρυθμό του, ενώ τον Φεβρουάριο θα μπει πλέον στις δοκιμές με το νέο μονοθέσιο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...