Ηλεκτρικό σκούτερ σκάει σαν δυναμίτης σε διασταύρωση – Εγκαύματα για τον οδηγό (video)

Το ηλεκτρικό σκούτερ άρχισε να βγάζει καπνούς και λίγο μετά σημειώθηκε έκρηξη. Ο αναβάτης πρόλαβε να πηδήξει στον δρόμο πριν πάθει τίποτα χειρότερο.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα σε κεντρικό δρόμο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ηλεκτρικό σκούτερ εκρήγνυται στη μέση της διασταύρωσης, με τον αναβάτη να πέφτει στην άσφαλτο προκειμένου να σωθεί.

Η δύναμη της έκρηξης σοκάρει, καθώς το σκούτερ μετατρέπεται σε πύρινη μπάλα. Ο οδηγός σέρνεται στο οδόστρωμα στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά από πάνω του και να απομακρυνθεί, με το ηλεκτρικό όχημα να γίνεται παρανάλωμα του πυρός σε δευτερόλεπτα.

scooter

Τα ρούχα του άνδρα πιάνουν φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Λίγο αργότερα η πυροσβεστική φθάνει στο σημείο για να απομακρύνει το σκούτερ, από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που προκάλεσε την έκρηξη. Το σημαντικότερο είναι ότι ο αναβάτης επέζησε και κανείς περαστικός δεν τραυματίστηκε. Το ατύχημα συνέβη σε κεντρικό σημείο της Longhua στην περιοχή Shenzhen της Κίνας.

Ορισμένα κινεζικά Μέσα ισχυρίζονται πως δεν αποκλείεται το ηλεκτρικό σκούτερ να έχει τροποποιηθεί, κάτι το οποίο ενδέχεται να συνέβαλε στην έκρηξη και τη φωτιά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...