Φθηνότερο 3.245 ευρώ το Subaru Crosstrek στην Ελλάδα - Η τιμή του τετρακίνητου SUV

Διατηρώντας στο ακέραιο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, το Subaru Crosstrek προσφέρεται πλέον σε πιο ανταγωνιστική τιμή στη χώρα μας.

  • -
  • -

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Subaru Crosstrek συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «καθαρόαιμα» SUV, δηλαδή μεταξύ των μοντέλων που συνδυάζουν τη μοδάτη αισθητική των υπερυψωμένων αμαξωμάτων με την ουσία. Διαθέτοντας πολύ καλές off-road ικανότητες χάρη στην τετρακίνηση Symmetrical AWD και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (220 mm), το δημιούργημα της ιαπωνικής μάρκας ξεχωρίζει και συνοδεύεται από την παραδοσιακά κορυφαία ποιότητα κατασκευής της Fuji Heavy Industries. Πλέον, το εισαγωγικό μοντέλο στην γκάμα προσφέρεται σε καλύτερες τιμές, με εκπτώσεις και στις τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.

Standard αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση

Ο τιμοκατάλογος του Subaru Crosstrek e-Boxer με τον mild hybrid επίπεδο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα, ξεκινάει από τις 38.850 ευρώ, με πληρέστατο εξοπλισμό, αυτόματο κιβώτιο Lineartronic και την τετρακίνηση Symmetrical AWD της ιαπωνικής φίρμας. Σε αυτή την έκδοση ο αγοραστής έχει όφελος 3.095 ευρώ, ρίχνοντας τη βασική τιμή κάτω από 40.000 ευρώ. Η δεύτερη έκδοση εξοπλισμού, η Style Xtra, η οποία έχει και το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον κατά την άποψή μας καθώς δεν λείπει απολύτως τίποτα από τον εξοπλισμό της, έχει ακόμη μεγαλύτερο όφελος, στις 3.245 ευρώ, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 40.700 ευρώ. Τέλος, η πλουσιότερη έκδοση Premium προσφέρεται έναντι 42.970 ευρώ, 3.000 ευρώ φθηνότερη από πριν.

Δείτε ακόμη: Η δοκιμή μας για το Subaru Crosstrek 2.0i eBoxer 136 PS

Ήπια υβριδικός κινητήρας με 136 PS

Το Subaru Crosstrek εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό, boxer τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων που συνοδεύεται από ένα mild hybrid υβριδικό σύστημα. Αν και η ονομαστική απόδοση των 136 PS δεν εντυπωσιάζει, στην πράξη το ιαπωνικό μοντέλο κινείται άνετα. Σε αυτό συμβάλλει και ο μικρός ηλεκτροκινητήρας που ξεκινάει να υποβοηθά το έργο του θερμικού από τις χαμηλές στροφές, καθιστώντας το σύνολο ελαστικό σχεδόν από το ρελαντί. Το αυτόματο κιβώτιο λειτουργεί πολύ καλά για το είδος του (CVT) και φυσικά η τετρακίνηση εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο πρόσφυσης. Τέλος, να τονίσουμε ότι το Subaru Crosstrek προσφέρεται με την εγγύηση SUBARU SAFE8, με διάρκεια 8 έτη και απεριόριστα km.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...