Λευκάδα: Πρόστιμο 60.000 ευρώ σε παπά – Τι απάνθρωπο έκανε;

Ο συγκεκριμένος οδηγός, ο οποίος είναι και παπάς, δικαίως τιμωρήθηκε με αυτό το υπέρογκο πρόστιμο. Η αστυνομία τον έπιασε επ' αυτοφώρω να κάνει την αποτρόπαια πράξη.

  • -
  • -

Η κακοποίηση ζώων είναι μια αποτρόπαια πράξη που δικαίως από τον νόμο θεωρείται κακούργημα και τιμωρείται παραδειγματικά, όπως στην περίπτωση αυτού του οδηγού στη Λευκάδα. Ο 74χρονος, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από την αστυνομία να σέρνει δύο σκυλιά με το αυτοκίνητό του.

Το απίστευτο της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως ο δράστης είναι παπάς σε χωριό της Λευκάδας. Ο ηλικιωμένος ιεράς, ο οποίος προφανώς δεν έχει "ιερό και όσιο", έσερνε τα σκυλάκια, έχοντας τα δεμένα στο πίσω μέρος του οχήματος τύπου βαν που οδηγούσε, όταν είδαν το αποτρόπαιο θέαμα κάποιοι τουρίστες. 

Οι άνθρωποι κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και έκαναν καταγγελία εις βάρος του. Αστυνομικοί του τμήματος Απολλωνιών, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, συνέλαβαν τον απάνθρωπο παπά και του βεβαίωσαν πρόστιμο 60.000 ευρώ. 

Στη συνέχεια, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δείτε ακόμη: Λαμία: 9 μήνες φυλακή σε οδηγό – Τι έκανε στους αστυνομικούς

Σε βάρος του ιερέα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα σκυλιά είναι ιδιοκτήσιας του, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...