Νέος συνεργάτης service για τη Volkswagen στην Ελλάδα – Δείτε πού είναι

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, μόλις απέκτησε έναν νέο συνεργάτη στο δίκτυο service, παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες στους πελάτες της.

  • -
  • -

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda kai Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο Συνεργατών Service των μαρκών της, με την διεύρυνση της τρέχουσας συνεργασίας με την εταιρεία ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε στη φίρμα Skoda, πλέον και στη μάρκα Volkswagen.

vw

Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται επί της λεωφόρου Συγγρού 328-330 στην Καλλιθέα, η ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. υποδέχεται πλέον τους κατόχους Volkswagen, προσφέροντας υψηλού επιπέδου After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Mε την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, την διαθεσιμότητα ευρείας γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, και την επένδυση σε προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του Volkswagen Group και της Kosmocar, εξασφαλίζεται η άψογη και ασφαλής λειτουργία κάθε Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Ήρθε Ελλάδα το νέο Volkswagen Golf - Οι τιμές του

H ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε., με 45 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του αυτοκινήτου και με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο Volkswagen Group, εγγυάται πλέον την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες After Sales.

vw

Τέλος ο ΦΙΛΟΣΙΔΗΣ από τη Volkswagen

Παράλληλα, η Kosmocar Α.Ε. ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της, με τον έως τώρα Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.», με έδρα στον Βύρωνα Αττικής. Η λήξη της συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ την 01/08/2024, οπότε και η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.» δεν θα αποτελεί μέλος του δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service της Kosmocar A.E.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...