FY: Ο «πρίγκιπας» της trap κυκλοφορεί με supercar!

priince.fy είναι το προφίλ του στο Instagram και έτσι θα τον βρείτε για να του κάνετε follow. Ο πρίγκιπας της trap στην Ελλάδα, οδηγεί κάτι πολύ ξεχωριστό.

  • -
  • -

Ο Φίλιππος «FY» Γιαγκούλης, ένας από τους πιο δημοφιλείς τράπερ στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο για τα μουσικά του ταλέντα, αλλά και για το εντυπωσιακό του στιλ ζωής.

Πέρα από τα εκκεντρικά ρούχα και τα κοσμήματα, ο FY φημίζεται για την αγάπη του προς τα πανάκριβα αυτοκίνητα, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο άμεσα, απλά κοιτάζοντας το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί.

2-fy-mercedes-amg-gt-s

Η Mercedes που ο FY λατρεύει να οδηγεί

Στο γκαράζ του «πρίγκιπα» της trap, δεσπόζει μια Mercedes-AMG GT S, ένα supercar που συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με την εκρηκτική ισχύ, ενώ έχει σχεδίαση που κάνει άμεσα εμφανές ότι πρόκειται για πραγματικό supercar.

Δείτε ακόμα: Δες το αυτοκίνητο του γνωστού rapper Snik μετά το τροχαίο στην Θεσσαλονίκη [Video]

Η AMG GT S, με τον χειροποίητο V8 κινητήρα των 510 ίππων, αγγίζει ταχύτητες που ζαλίζουν, ενώ το αλουμινένιο αμάξωμα και η άψογη σχεδίαση την καθιστούν ένα πραγματικό στολίδι στους δρόμους.

Η σχέση του FY με την AMG GT S δεν μένει μόνο στα φώτα της δημοσιότητας. Ο τράπερ έχει μοιραστεί με τους fans του στα social media στιγμές με το αγαπημένο του αυτοκίνητο, προκαλώντας ρίγη εντυπωσιασμού.

3-fy-mercedes-amg-gt-s

Ποιος ξέρει; Ίσως μελλοντικά ο FY να μας χαρίσει ένα μουσικό κομμάτι αφιερωμένο στην τετράτροχη αγάπη του, υμνώντας την ταχύτητα, την αδρεναλίνη και την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η οδήγηση ενός τέτοιου θηρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...