Στην Ελλάδα η νέα BMW Σειρά 1 - Τιμές

Η νέα BMW Σειράς 1 είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, με τις τιμές της να ξεκινάνε κάτω από τα 30.000 ευρώ.

  • -
  • -

Η BMW αποκάλυψε στους εκπροσώπους του Τύπου τη νεότερη γενιά της Σειράς 1 και τις τιμές του μοντέλου στην Ελλάδα. Το μικρομεσαίο hatchback σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και μετά από 5 χρόνια ανανεώθηκε σε σημαντικό βαθμό. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι αλλαγές είναι τόσο σημαντικές που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως νέα γενιά!

Βλέπετε, εκτός από τις εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές, διαφοροποιημένες είναι και οι διαστάσεις του μοντέλου. Φυσικά, απόλυτα σύγχρονο είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου, το οποίο συνδυάζεται με τη νεότερη γενιά των αποδοτικών συνόλων της BMW.

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για τη νέα BMW Σειρά 1! 

Η νέα Σειρά 1 θα διατίθεται αρχικά με τρία κινητήρια σύνολα, δύο βενζίνης και ένα με πετρελαιοκινητήρα. Πρόκειται για την 120 με τον κινητήρα βενζίνης των 170 ίππων, την Μ135 XDrive των 300 ίππων και την ντίζελ 120d των 163 ίππων. Η 120 με τον 1.500άρη κινητήρα που τοποθετείται στη βάση της γκάμας, θα ξεκινάει από τα 28.960 ευρώ, περιλαμβάνοντας στο βασικό εξοπλισμό στοιχεία όπως σύστημα πλοήγησης, Apple CarPlay και Android Auto, τη σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης Driving Assistant, αλλά και το Connected Drive. H πετρελαιοκίνητη εκδοχή θα ξεκινάει από τα 35.950 €, ενώ η πανίσχυρη έκδοση των 300 ίππων έχει τιμή εκκίνησης τα 55.200 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...