Σπάνια Lamborghini Aventador έγινε σκουπίδια – Τι συνέβη στο supercar;

Ο οδηγός της συλλεκτικής Lamborghini Aventador SVJ 63 άνοιξε την πόρτα και έτρεξε γρήγορα μακριά. Έπειτα από λίγα λεπτά, το υπέροχο supercar είχε μετατραπεί σε σωρό από σκουπίδια.

  • -
  • -

Οι φωτιές στα αυτοκίνητα και δη στα supercar δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια σπάνια Lamborghini Aventador SVJ 63 να παραδίδεται στις φλόγες και να γίνεται στάχτη και αποκαΐδια.

lamborghini

Η συγκεκριμένη έκδοση της Lamborghini παρήχθη σε μόλις 63 μονάδες και η αξία της ξεπερνά κατά πολύ το μισό εκατομμύριο ευρώ. Κάθε μία Aventador SVJ 63 έχει εξατομικευτεί βάση των επιθυμιών του πελάτη και στο πίσω μέρος βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 lt απόδοσης 770 PS και 720 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του ιταλικού υπεραυτοκινήτου είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 2,8΄΄ και η βελόνα του κοντέρ να ξεπερνά τα 350 km/h.

lamborghini

Πλέον, στον κόσμο απέμειναν 62 Aventador SVJ 63, καθώς μία από αυτές καταστράφηκε ολοσχερώς. Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά ενώ κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός δεν τον είχε αντιληφθεί και τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Αμέσως έκανε δεξιά, άνοιξε την πόρτα και απομακρύνθηκε. Σε ελάχιστα λεπτά το ιταλικό supercar λαμπάδιασε.

Δείτε ακόμη: 13χρονος τράκαρε Lamborghini Huracan - Πώς έγινε το ατύχημα;

lamborghini

Κανείς δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό, με τη Lamborghini να γίνεται σωρός από καμένα σκουπίδια. Το ατύχημα σημειώθηκε στο Μεξικό και η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο του κινητήρα. Όσο για την ιταλική εταιρεία, ακόμη δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

Οι εικόνες προέρχονται από τους λογαριασμούς του allalambo στο instragram και του twister garage

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...