Το πόθεν έσχες του Κασσελάκη - Με δύο αυτοκίνητα 350.000 δολαρίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε έναν πίνακα με τα έσοδα, τις καταθέσεις, τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο των προεκλογικών ομιλιών του στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε έναν πίνακα για τα περιουσιακά του στοιχεία, τις επενδύσεις και το εισόδημά του για το 2023. Συνοπτικά, εμφανίζονται εισοδήματα των 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων, δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές ύψους 1,83 εκατομμυρίων δολαρίων, καταθέσεις περίπου 22.000 δολάρια και 3 ακίνητα, ένα στις ΗΠΑ (οικία 358 τμ σε οικόπεδο 54.936 τμ) και δύο στην Ελλάδα, στις Σπέτσες (οικία 287 τμ σε οικόπεδο 467 τμ) και την Αθήνα (διαμέρισμα 105 τμ). Στο τέλος του πόθεν έσχες, εμφανίζονται και δύο αυτοκίνητα.

Οχήματα αξίας 350.000 δολαρίων

Αν και δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μάρκα και το μοντέλο των αυτοκινήτων και αναφέρονται απλώς ως «επιβατικά ΙΧ», ο Στέφανος Κασσελάκης εκταμίευσε μεγάλα ποσά για να τα αποκτήσει, καθώς το ένα στοίχισε 101.458 δολάρια (αγορά το 2022) και το άλλο, 250.000 δολάρια (αγορά το 2023). Προφανώς πρόκειται για μοντέλα της πολυτελούς κατηγορίας και μάλιστα από τα πιο σύγχρονα, με δεδομένα την τιμή και την χρονολογία που αγοράστηκαν. Στην Ελλάδα πάντως, τον έχουμε δει να εμφανίζεται με το Range Rover Sport που «άφησε» ο Αλέξης Τσίπρας, όταν και παραιτήθηκε από πρόεδρος του κόμματος.

Επενδύσεις, επιχειρήσεις και οφειλές

Εκτός των ακινήτων και των αυτοκινήτων, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε λεπτομέρειες και για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, εμφανίζονται τρεις συμμετοχές σε επιχειρήσεις με κεφάλαιο εισφοράς στα 727.394 δολάρια, επενδυτικά προϊόντα αξίας 3,04 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια, όπως και συνολικές οφειλές ύψους 1,83 εκατομμυρίων δολαρίων σε δάνεια, φοιτητικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του συζύγου του, Τάιλερ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...