Σκύλος τράκαρε το αυτοκίνητο του αφεντικού του (video)

Πρόκειται για αληθινή είδηση με το περιστατικό να γίνεται… φυσικά στην Αμερική

  • -
  • -

Ακούγεται σαν αστείο ή σενάριο από ταινία, αλλά είναι ένα πραγματικό περιστατικό που έγινε στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Μια κυρία βγήκε για τα καθημερινά ψώνια της μαζί με τα δυο της σκυλάκια. Φτάνοντας στο μανάβικο κατέβηκε να πάρει τα απαραίτητα αφήνοντας τα σκυλιά μέσα στο αυτοκίνητο.

Επειδή η μέρα ήταν ζεστή και η κυρία δεν ήταν καμιά… ασυνείδητη και ανεύθυνη, άφησε τα σκυλιά στο αυτοκίνητο με τον κινητήρα σε λειτουργία για να δροσίζονται από τον κλιματισμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα σκυλιά έσπρωξαν τον επιλογέα στη θέση D και το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται… μόνο του μάλλον δεν το λες.

Η πρώτη γυναίκα που έφτασε στο αυτοκίνητο μετά το περιστατικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο έμεινε άφωνη αντικρίζοντας δύο σκυλιά και κανέναν άνθρωπο. Μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις από την ιδιοκτήτρια στον καταστηματάρχη και με τις ζημιές να είναι μικρές, η κυρία έφυγε για το σπίτι της με τα δυο σκυλάκια της και ελπίζουμε να της έγινε μάθημα και την επόμενη φορά να τα παίρνει μαζί της και να μην τα αφήνει μέσα στο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...