F1: Ο Hamilton «σκοτώνει» καριέρες …

  • -
  • -

Για τον Lewis Hamilton, τον Nico Rosberg αλλά και τον Valtteri Bottas μίλησε πρόσφατα στο Newsweek ο πατέρας του Lewis Hamilton, Anthony.

 

Ερωτηθείς εάν εξέπληξε η απόσυρση του Nico Rosberg τον γιο του ο μπαμπάς Hamilton απάντησε : «Τίποτα δεν εκπλήσσει τον Lewis. Δικαίως, πιστεύει ότι είναι ανίκητος και είναι, σε μια καλή μέρα και έτσι δεν εκπλήσσεται με τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να παραμείνουν σε τροχιά. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος πηγαίνει ενάντια στον Lewisπρέπει να έχει χαράξει την καριέρα του, γιατί ο Lewisείναι ένας careerkiller. O Lewis σκοτώνεικαριέρες.  Αυτό δεν είναι δήλωση. Μπαίνει μέσα από το δέρμα σου, γιατί είναι πολύ γρήγορος. Και δεν μπορείς να βρεις πώς έχει εξελίξει το μονοθέσιο, πώς βρήκε την ταχύτητα, πώς πήρε την στροφή, πώς μπορεί να έχει την αγωνιστική γραμμή και σου στρίβει το κεφάλι»

 

Είναι όμως το φυσικό ταλέντο που εκνευρίζει τους άλλους οδηγούς ; «Αυτό είναι ένα από τα πράγματα. Δεν μπορείς να το υπολογίσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Απλώς έχει αυτό το “feeling”. Και όταν όλα τα κομμάτια πέσουν σωστά, τότε βγαίνει το καλύτερο από τον Lewis. Ετσι μπορεί να δοκιμάζεις την Παρασκευή, το Σάββατο, να πηγαίνεις στα προκριματικά και το μονοθέσιο να μην δουλεύει σωστά, και μετά να έρχεται και να πηγαίνει τέλεια στον αγώνα ξεχνώντας τι έγινε. Είναι φυσικό. Σαν να σηκώνεται το πρωι και να λέει ‘Σήμερα θα έχω μια καλή μέρα’»

 

Συμπλήρωσε ότι o Lewis θα ήθελε να έχει τον Nico Rosberg δίπλα του γιατί τρέχουν μαζί από τα 13 τους, σέβεται πολύ τον νέο teammate του Valtteri Bottas όπως και για τον οποιονδήποτε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...