Επιστροφή στην δράση με το Γερμανικό GP (+vid)

Γερμανία και μετά Ουγγαρία

  • -
  • -

Αγωνιστικό τριήμερο και πάλι, αυτή τη φορά στην πίστα του Hockenheim στην Γερμανία. Σημείο κλειδί για πολλές από τις ομάδες από την στιγμή που περιμένουμε να φέρουν το τελευταίο πακέτο αναβαθμίσεων πριν από την καλοκαιρινή αναγκαστική άδεια. Η ομάδα που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων είναι η McLaren η οποία μας έχει υποσχεθεί εμφανείς διαφορές στις εισαγωγές των ψυγείων.

 

Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Mark Webber ο οποίος αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα της Red Bull Racing. Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ανακοίνωσε την ανανέωση μόλις δυο ημέρες μετά από την νίκη του όταν έλεγε, τόσο αυτός όσο και η ομάδα, ότι θα περίμεναν τις καλοκαιρινές διακοπές : «Δεν θα έλεγα ότι θα το ανακοίνωνα σε δυο μέρες, έτσι δεν είναι; Προφανώς και περιμένουμε να ανακοινώσουμε πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι, και έρχεται μια ημερομηνία που λέμε ‘ας το ανακοινώσουμε’, οκ, έγινε. Για μένα να μείνει η κατάσταση χαλαρή, ήταν μια τακτική που λειτούργησε ΟΚ», είπε ο Αυστραλός οδηγός.

 

Ο Schumacher ήταν ένας ακόμα οδηγός που τράβηξε το ενδιαφέρον. Στην αρχή ήταν η Mercedes που περίμενε μια απόφαση του Γερμανού μέχρι το τέλος του Αυγούστου, ενώ ο Γερμανός είπε ότι δεν θα αποφασίσει τίποτα πριν από τον Οκτώβριο. Τώρα ο Haug είπε ότι : «Έχουμε μόλις 9 αγώνες στην πλάτη μας. Ο Michael και εμείς θα ξέρουμε περισσότερα μετά από 12 ή 13 αγώνες», τοποθετώντας τον πήχη στο Βελγικό ή στο Ιταλικό GP. Όμως οι φήμες είχαν οργιάσει ότι μπορεί να μάθουμε και κάτι το τριήμερο. Περιμένουμε και σε αυτό. Σε συνέντευξή του όμως στην εφημερίδα Die Welt του ξέφυγε κάτι το οποίο μπορεί να δείχνει ότι οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει, εάν δεν έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως έχουμε μάθει.

 

Από την άλλη το μέλλον του περιμένει να μάθει και ο Massa ο οποίος σε όλες του τις δηλώσεις τονίζει ότι έχει αλλάξει πλέον και από το Μονακό και μετά έχει βρει τα πατήματά του, ενώ ο Hamilton βλέπει τις επιλογές του να περιορίζονται και την McLaren σαν την ομάδα με την οποία θα πορευτεί για την συνέχεια της καριέρας του.

 

 Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι περιμένουμε την Red Bull Racing να είναι και πάλι δυνατή, με την Ferrari να ακολουθεί αλλά και την McLaren να κλείνει την ψαλίδα. Από κει και πέρα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες περιμένουμε τις απαντήσεις από Mercedes και Lotus. Οι προβλέψεις δίνουν βροχή την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει συννεφιά.

 

Τηλεοπτική μετάδοση θα έχουμε από τον ΟΤΕ TV και από τον Alpha.

 

Αναλυτικά :

 

OTE TV

Παρασκευή 20 Ιουλίου

10:50 – 12:45 : 1α Ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:45 : 2α Ελεύθερα δοκιμαστικά

 

Σάββατο 21 Ιουλίου

11:50 – 13:15 : 3α Ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:35 : Προκριματικά

 

Κυριακή 22 Ιουλίου

14:45 – 17:15 : Αγώνας

 

Τον αγώνα θα μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση και η τηλεόραση του Alpha.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...