Περιμένουν μακροπρόθεσμο συμβόλαιο από τον Hamilton

Από την Γερμανία αλλάζουν όλα για την McLaren και τον Hamilton

  • -
  • -

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα επιχειρεί η ομάδα της McLaren. Το πρώτο είναι μπροστά μας και είναι ο αγώνας στην Γερμανία. Σε αυτόν τον αγώνα η McLaren θα φέρει βελτιώσεις σημαντικές και … ορατές.

 

Όπως είπε ο Whitmarsh : «Οι εισαγωγές των ψυγείων (sidepods) από εμπρός προς τα πίσω είναι αρκετά διαφορετικές, έτσι θα τα καταλάβετε, και υπάρχουν και άλλα στοιχεία που οι πιο παρατηρητικοί θα δουν». Όπως όλοι έτσι και στη McLaren προσπαθούν να καταλάβουν τα ελαστικά : «Για όλους, όχι μόνο για την McLaren, η προσπάθεια κατανόησης των ελαστικών είναι μια σημαντική διαδικασία». Τα ελαστικά πρέπει να έρθουν σε συγκεκριμένο παράθυρο λειτουργίας και όποιος βρίσκεται εκτός αυτού έχει πρόβλημα.

 

Το άλλο στοιχείο στο οποίο η McLaren περιμένει μια σημαντική εξέλιξη είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Lewis Hamilton. «Υπάρχουν πολλές εικασίες, μεγάλη ανυσηχία, μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση στα ΜΜΕ παρά στην ομάδα ή στο μυαλό του Lewis», είπε ο Whitmarsh, ο οποίος συνέχισε ότι περιμένει να συμφωνήσει ο Hamilton με την ομάδα και να μείνει για πολλά χρόνια σε αυτή.

 

Ο οδηγός είπε ότι θα σκεφτεί για το μέλλον του στις διακοπές του Αυγούστου, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα πάρει την απόφαση να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Στην Ferrari δεν μπορεί να πάρει λόγω Alonso και στην Mercedes τα πράγματα δείχνουν ότι ο Schumacher θα επεκτείνει το συμβόλαιό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...