F1: Ευρωπαικό GP το Σαββατοκύριακο

Θα έχουμε τον 8ο διαφορετικό νικητή;

  • -
  • -

Το Ευρωπαϊκό GP έρχεται αυτό το τριήμερο για να συμπληρώσει τον 8ο αγώνα της χρονιάς. Βέβαια αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι εάν θα έχουμε τον 8ο διαφορετικό νικητή ώστε να συνεχιστεί η παράδοση φέτος. Είναι η 4ηφορά που θα έχουμε τον αγώνα στους δρόμους της Ισπανικής πόλης της Valencia με τις 3 φορές να έχει κερδίσει αυτός που ξεκινούσε πρώτος.

 

Εάν θέλουμε να συνεχίσουμε τα στατιστικά θα λέγαμε ότι οι Rosberg και Hamilton ήταν πάντα τυπικοί στο ραντεβού τους για να συγκεντρώνουν βαθμούς, ενώ Hamilton και Vettel ήταν τακτικά παρόντες στο βάθρο. Μπορεί να έχει 4 ευθείες αλλά η πίστα δρόμου στην πόλη έχει τις περισσότερες στροφές απο οποιαδήποτε άλλη πίστα. Παρόμοια κατάσταση με το Μονακό μπορούμε να πούμε όπου ενδεικτικά η Mercedes έδειξε ότι της ταιριάζει. Θα φανεί εάν μπορεί να κάνει και αυτό το τριήμερο παρόμοια εμφάνιση.

 

Οι κουβέντες για τους οδηγούς έχουν ξεκινήσει στο προσκήνιο, ενώ στο παρασκήνιο δεν κινείται κάτι. Ο Alonso είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να έχει δίπλα του τον Hamilton ή τον Vettel, ο Vettel είπε ότι το ενδιαφέρον της Ferrari τον τιμά και τον κολακεύει και τον Hamilton να τονίζει ότι ο Ron Dennis είναι ένας σκληρός διαπραγματευτής. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα από όλα αυτά; Το θέμα δεν είναι τι θέλουν οι οδηγοί, αλλά τι σκέφτονται οι ομάδες. Κάποια στιγμή θα πάει ο Vettel στην Ferrari, αυτό είναι σίγουρο.

 

Τα μάτια είναι στραμμένα σε δυο οδηγούς. Ο Button θα δανειστεί το στήσιμο του Hamilton σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει από την αρχή την προσπάθειά του να φέρει τα αποτελέσματα, ενώ ο Massa δηλώνει παρόν, όχι μόνο για μια καλή εμφάνιση, αλλά και για την νίκη.

 

Από τηλεοπτική κάλυψη στον OTE TV θα τα δούμε όλα ζωντανά

 

Παρασκευή 22/6

10:50 – 12:45 : 1α ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:45 : 2α ελεύθερα δοκιμαστικά

 

Σάββατο 23/6

11:50 – 13:15 : 3α ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:35 : Προκριματικά

 

Κυριακή 24/6

14:45 – 17:15 : Αγώνας

 

Ενώ στον Alpha θα δούμε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση

 

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...