F1: Ξεκινούν οι παρουσιάσεις

Επιτέλους ....

  • -
  • -

Την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ξεκινούν επίσημα οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων της F1 για την σαιζόν που μας έρχεται. Την αρχή κάνει η ομάδα της Caterham η οποία αποφάσισε ότι αυτό που δεν έχει γίνει, είναι παρουσίαση μέσω ενός περιοδικού.

Έτσι αποφάσισε ότι το περιοδικό F1 Racing θα είναι το τέλειο σημείο αναφοράς για κάτι τέτοιο και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού θα δούμε το μονοθέσιο CT01 για το 2012. Όλα αυτά την Πέμπτη όταν και θα κυκλοφορήσει το περιοδικό. Την σκυτάλη στην συνέχεια παίρνει η McLaren την 1η Φεβρουαρίου και η Ferrari στις 3. Και οι δυο αποφάσισαν να παρουσιάσουν το μονοθέσιο στα εργοστάσιά τους. Στις 3 Φεβρουαρίου θα μας παρουσιάσει η Force India το δικό της ενώ στις 5 όλοι περιμένουν με αγωνία το μονοθέσιο με το οποίο θα κάνει την επανεμφάνισή του ο Kimi Raikkonen, αυτό της Lotus.

Γεμάτη θα είναι η γεμάτη μέρα και στις 6 Φεβρουαρίου όταν θα έχουμε την Sauber και με τεράστιο ενδιαφέρον την Red Bull Racing. Στις 21 περιμένουμε να δούμε και την Mercedes. Περιμένουμε να μάθουμε πότε θα γίνουν οι παρουσιάσεις Toro Rosso, Williams, Marussia και HRT.

Οι πρώτες δοκιμές ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου στην πίστα της Jerez.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...