F1: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την RBR

Που θα κινηθεί το 2012 η RBR;

  • -
  • -

Τα δυο τελευταία χρόνια η ομάδα της Red Bull Racing βρίσκεται στην … στρατόσφαιρα της απόδοσης. Δυο «ντάμπλ» στην σειρά δεν είναι εύκολο πράγμα και αυτός που έχει του έχει το γενικό πρόσταγμα είναι ο Adrian Newey. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα της Red Bull Racing;

Μιλώντας στο Autosport ο Newey σχολίασε : «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να δούμε τις αδυναμίες μας την περσινή χρονιά και να δοκιμάσουμε να τις βελτιώσουμε. Υπάρχουν κάποιες περιοχές βελτίωσης, αλλά όπως πάντα θα είναι ένας διαρκής αγώνας βελτίωσης κατά την διάρκεια του χειμώνα», είπε.

Η βασική αλλαγή στον κανονισμό είναι η συγκεκριμένη τοποθέτηση στις εξατμίσεις, οπότε η επίδραση αυτών στην βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου θα είναι μηδενική. Όπως δήλωσε ο Newey όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν και να ανακτήσουν την χαμένη αρνητική άντωση και θα φέρουν νέες ιδέες και λύσεις.

Οι χειμερινές δοκιμές δεν θα δείξουν τίποτα για την απόδοση των ομάδων και αυτό έχει φανεί πολλές φορές στο παρελθόν. Πέρσι η Ferrari έδειχνε πολύ δυνατή, αλλά μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα έμεινε πίσω.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...