F1: Φουλ επίθεση από την Ferrari

Πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την Scuderia το 2012

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso πήγε στο Maranello για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari, αλλά έμεινε για 4 μέρες ώστε να δει το νέο μονοθέσιο και να δει και τους μηχανικούς της ομάδας. Μπόρεσε να δει το μονοθέσιο που ήταν στην αεροδυναμική σήραγγα και πείστηκε ότι ήρθε η ώρα η Scuderia να ξεκινήσει δυναμικά την σεζόν.

 

«Είδα το μονοθέσιο καθώς ήμουν 4 μέρες στο Maranello. Είδα μόνο την έκδοση της αεροδυναμικής σήραγγας, αλλά πρέπει να περιμένουμε», είπε μιλώντας σε εκδήλωση της Santader στην Μαδρίτη.

 

«Το να γεύεσαι τις νίκες και τα πρωταθλήματα είναι κάτι που έχει συνηθίσει η Ferrari να κάνει την τελευταία δεκαετία και είναι κάτι που θέλω να κάνω και πάλι. Από τον πρώτο μηχανικό μέχρι τον τελευταίο σχεδιαστή, είδα μια ατμόσφαιρα πλήρους αφοσίωσης και μεγάλης επιθυμίας να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο», είπε ο Alonso και έκλεισε λέγοντας : «Είχαμε ένα πρόβλημα στην αεροδυναμική σήραγγα η οποία δεν λειτουργούσε σωστά. Είχαμε μια διαφορετική φιλοσοφία για να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε τα Pirelli, μια διαφορετική φιλοσοφία για τις αναρτήσεις και σε πολλά πράγματα. Έτσι έχουμε χώρο για πολλές βελτιώσεις. Έτσι πιστεύω ότι θα βελτιωθούν (ο ανταγωνισμός) κατά Χ τοις εκατό, τότε εμείς θα βελτιωθούμε Χ επί δυο, οπότε θα είναι πιο κοντά».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...