F1: Ricciardo και Vergne στην STR το 2012!

Έκπληξη από την STR

  • -
  • -

Η ομάδα της Toro Rosso ανακοίνωσε τους οδηγούς της για το 2012. Αυτοί είναι οι Daniel Ricciardo και Jean Eric Vergne! Οι Sebastian Buemi και Jaime Alguersuari βρίσκονται εκτός ομάδας.

 

Ο Franz Tost αφού ευχαρίστησε τους δυο πρώην οδηγούς είπε ότι οι νέοι απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην F1, ενώ σημείωσε ότι από την ίδρυσή της το 2005 η STR ήταν το πρώτο σκαλοπάτι για τους οδηγούς του Red Bull Junior Driver Programme προς την F1 και πως είναι μέσα στην κουλτούρα της ομάδας να αλλάζει τους οδηγούς της από καιρό σε καιρό με σκοπό να πετύχει αυτό.

 

Το ερώτημα είναι πώς φτάσαμε ως εδώ. Ο Ricciardo είχε πει ότι βρισκόταν σε συνομιλίες με την Caterham για μια θέση εκεί, ενώ ο Buemi σχολίαζε στο Twitter ότι συνεχίζει την δουλειά του. Η κατάσταση δείχνει ότι ο Ricciardo είχε έτοιμο συμβόλαιο με την Caterham, με την Red Bull να πληρώνει για την θέση αυτή (όπως είχε κάνει και πέρσι με την HRT). Ο Vergne με τον Alguersuari θα ήταν στην STR και ο Buemi εκτός. Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιος έχει κάνει καλύτερη πρόταση για την θέση της Caterham με αποτέλεσμα ο Ricciardo να έπρεπε να τρέξει οπωσδήποτε, βγάζοντας εκτός του Alguersuari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...