F1: Ποτέ δεν έχασα το πάθος για την F1, λέει ο Raikkonen

Η είδηση της επιστροφής του μονοπωλεί το ενδιαφέρον

  • -
  • -

Όταν έγινε επίσημο σήμερα το πρωϊ ότι ο Kimi Raikkonen έστρεψε στην F1 όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μιλούσε για το θέμα αυτό. Θα είναι ο 6ος παγκόσμιος πρωταθλητής που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2012.

 

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν δυο επιλογές, αυτή η ομάδα ή η Williams. Όλα δούλεψαν όπως έπρεπε να την Lotus Renault GP όπως θέλαμε και αυτός είναι ο λόγος», είπε στην ερώτηση γιατί επέλεξε την ομάδα αυτή. Στην συνέχεια ρωτήθηκε τι θα δούμε καλύτερο σε σχέση με το 2009 από αυτόν : «Ήμουν μακριά για 2 χρόνια. Δεν έχω οδηγήσει και δεν έχω κάτσει σε μονοθέσιο από τον τελευταίο αγώνα του 2009. Με ενδιαφέρει να μπω στο μονοθέσιο, είμαι 2 χρόνια μεγαλύτερος και δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει κάτι». Για το εάν έχει κίνητρο; «Δεν θα επέστρεφα εάν δεν θα είχα κίνητρο. Πάντα υπήρχε αυτό το θέμα στον αέρα αλλά κανένας δεν ξέρει τι κάνω και τι σκέφτομαι πέρα από μένα, έτσι δεν με ενδιαφέρει τι λεει ο κόσμος», είπε ο Kimi Raikkonen.

 

Απο την πλευρά της ομάδας ο Eric Boullier ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη. Το πρόβλημα είναι ότι επιτρέπονται μόνο 6 μέρες δοκιμών ανα οδηγό στις χειμερινές δοκιμές των ομάδων και συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να μπορέσει ο Kimi Raikkonen να μπει στον ρυθμό. Ο Boullier είπε ότι θα ετοιμάσουν κάποιο μονοθέσιο 2ετίας για να μπορέσει να κάνει χιλιόμετρα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...