F1: Συνάντηση στην Γενεύη για το F1 Commission

  • -
  • -

Συνάντηση στην Γενεύη έχει σήμερα το λεγόμενο F1 Commission. Ποιος αποτελεί αυτό το F1 Commission;  Τα αφεντικά των ομάδων, τον Bernie Ecclestone, ο πρόεδρος της FIA Jean Todt και εκπρόσωποι από χορηγούς, κατασκευαστές κινητήρων, διοργανωτές αγώνων και προμηθευτές ελαστικών. Συνολικά 26 άτομα. Το πρόγραμμα που έχει η ατζέντα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Τα σημαντικότερα που έχουν να αποφασίσουν είναι οιαλλαγές που έχουν ζητήσει στα ονόματά τους η Team Lotus, η LRGP και η Viring Racing, να δουν το αγωνιστικό καλεντάρι του 2012 και την τεχνική συνεργασία των ομάδων.

 

Οι αλλαγές που έχουν ζητήσει στα ονόματά τους οι ομάδες είναι η μεν Team Lotus σε Caterham, η LRGP σε Lotus και η Marussia Virgin Racing σε Marussia. Θα συζητηθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στις ομάδες σαν αυτή ανάμεσα στην McLaren και τις Force India και Virgin Racing ώστε να βρεθεί κάποια άκρη στα νομικά και στις λεπτομέρειες.

 

Τέλος θα τα πουν και για το Κορεάτικο GP καθώς και για τον αγώνα στο Μπαχρέιν για το 2012, για το εάν θα έχουν οι ομάδες έξτρα σετ ελαστικών για το Q3, καθώς και για τεχνικές αλλαγές που προτείνει το Technical Working Group.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...