F1: Ο Mark Webber μιλάει στο BBC

Στην καθιερωμένη του στήλη στο BBC ο Webber μίλησε για όλα

  • -
  • -

Ο Mark Webber έχει μια στήλη στο BBC από το οποίο μας μεταφέρει τις σκέψεις του για τα τεκταινόμενα. Τα λεγόμενά του έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Για το πρόβλημα με τα ελαστικά είπε : «Μετά από πολλούς υπολογισμούς και συζητήσεις με την ομάδα και την Pirelli αποφασίσαμε να χαλάσουμε την στρατηγική μας μπαίνοντας γρήγορα στα πιτ. Μια κατάσταση σαν και αυτή είναι σπάνια και ήταν γεμάτη ένταση. Το πρόβλημα ήταν ότι κανένας δεν μπορούσε να μας δώσει μια σίγουρη απάντηση για το πόσο θα άντεχαν ή τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα»

 

«Είναι γνωστό ότι έχουμε camber στα μπροστινά λάστιχα, στο πάνω όριο των προδιαγραφών της Pirelli. Αλλά δεν ήμαστε η μόνη ομάδα που το κάνει. Όπως και να έχει, παρόλο που θα μπορούσαμε θα μειώσουμε το camber, δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα μας έλυνε το θέμα. Με αυτό στο μυαλό μας μπήκαμε στον αγώνα με σκέψη για το πώς θα μπορούμε να χάσουμε λιγότερο έδαφος», είπε ο Αυστραλός.

 

Τέλος σχολίασε και για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Red Bull για το 2012 : «Μπορεί να φάνηκε ότι μας πήρε χρόνο για να το συμφωνήσουμε, ζύγιζα τις διάφορες επιλογές. Αλλά στο τέλος οι συζητήσεις πήγαν γρήγορα. Είμαι μέλος της Red Bull από την αρχή και μου αρέσει εδώ. Θα ήταν λάθος να σταματήσω να τρέχω. Ακόμα οδηγώ καλά. Είχα μια άσχημη εκκίνηση στην χρονιά γιατί μου πήρε χρόνος να συνηθίσω τα ελαστικά. Κοιτάζω μπροστά για να πλησιάσω τον Seb και οποιονδήποτε άλλο, του χρόνου. Αλλά και φέτος δεν έχουν τελειώσει τα πράγματα. Υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες, ξεκινώντας από την Monza και όλα μπορούν να συμβούν»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...