F1: O Alonso υποστηρίζει τον Schumacher

Δεν συμφωνεί με τους επικριτές του Γερμανού

  • -
  • -

Τι και εάν έχουν δώσει μεγάλες μάχες για το πρωτάθλημα, ειδικά το 2006, ο Alonso σέβεται και εκτιμά τον Michael Schumacher. O Ισπανός είπε ότι δεν ανήκει στους επικριτές του Γερμανού. «Υπάρχουν κριτικές για το θέμα της επιστροφής του και τα αποτελέσματά του, αλλά δεν συμφωνώ με αυτές», είπε ο Alonso.

 

«Πριν από 3 χρόνια, ο Michael παρακολουθούσε την F1 από το σπίτι και τώρα τερματίζει 7ος ή 9ος, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωι είναι χαρούμενος γιατί τρέχει στην F1 πάλι και είναι αυτό που θέλει. Είκοσι χρόνια είναι πολύς καιρός. Σκέφτομαι εμένα, και θα είναι το 2021 και εάν είμαι στην F1 θα είναι 20 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνω. Θέλω να τον συγχαρώ για τα 20 αυτά χρόνια και θέλω να του πω ότι είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που έχω τρέξει αντίπαλός του», ειπε ο Alonso.

 

«Έχω μεγάλο σεβασμό προς τον Michael. Είναι ένας από τους μεγάλους του σπορ. Οι αριθμοί του είναι μάλλον αδύνατο να επαναληφθούν για οποιονδήποτε από εμάς. Πάντα θα θυμάμαι τις μάχες που είχαμε και ήταν τιμή μου να τρέξω αντίπαλός του. Θα είναι πάντα ένα καλό πράγμα να θυμάμαι», σχολίασε ο Ισπανός οδηγός της Ferrari.

 

Ευχές στον Γερμανό έστειλε και το μεγάλο αφεντικό της Ferrari, Luca Montezemolo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...