F1: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει στρατόπεδο ο Webber

  • -
  • -

Στο Τορίνο αποφάσισε η Red Bull να κάνει μια επίδειξη με τους Mark Webber και τον Jaime Alguersuari στο μονοθέσιο. Το ενδιαφέρον όμως χτύπησε κόκκινο όταν ο Webber μίλησε στην Ιταλική εφημερίδα La Stampa.

 

Το συμβόλαιο του Webber λήγει στο τέλος του 2011 και οι συζητήσεις για την τυχόν επέκτασή του δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει. Στην συνέντευξή του λοιπόν είπε ότι παραμένει αφοσιωμένος, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Πέρσι πάλεψα για τον τίτλο και θέλω να το κάνω και φέτος. Είμαι χαλαρός και νιώθω ότι μπορώ να το καταφέρω, μέχρι τέλους. Όταν ολοκληρωθεί η σαιζόν το συμβόλαιό μου με την Red Bull θα λήξει. Δεν πιστεύω ότι μια πιθανή ανανέωση εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Θέλω να κερδίζω και για μένα. Θα δούμε», είπε ο Αυστραλός οδηγός.

 

Το καλύτερο όμως μας το άφησε για το τέλος : «Εάν η ομάδα δεν με θέλει πλέον, θα πρέπει να απαντήσω σε μια καλή ερώτηση: να κρεμάσω το κράνος μου ή να αλλάξω ομάδα;». Δεν ξέρουμε τι επιλογές μπορεί να έχει κατά νου ο Webber, αλλά κάθε οδηγός θα ήθελε να τρέξει κάποια στιγμή της καριέρας του για την Ferrari. Ο Αυστραλός θεωρείται ένας πολύ ικανός οδηγός και πολλοί τον θεωρούν ιδανικό teammate. Ένα στοιχείο που θα μπορούσε να έχει σημασία είναι ότι τόσο ο Alonso όσο και ο Webber έχουν μάνατζερ τον Flavio Briatore. Εάν o Massa συνεχίσει να απογοητεύει τότε το μέλλον του στην Ferrari δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...