Αυλαία για τον Ιερεμιάδη στην Ιταλία [Φωτoγραφίες]

Ο Σωτήρης Ιερεμιάδης ολοκλήρωσε το φετινό του πρόγραμμα στη γειτονική Ιταλία με τη συμμετοχή του στο Rally Valli della Carnia.

  • -
  • -

Τα τελευταία χρόνια, ο Σωτήρης Ιερεμιάδης ακολουθεί αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος, αλλά και το International Rally Cup, έχοντας επιδείξει πολύ καλές επιδόσεις και σημαντική βελτίωση μετά από κάθε αγώνα. Ο Έλληνας οδηγός, φέτος ακολούθησε μία σειρά αγώνων, με την αυλαία της φετινής χρονιάς να πέφτει στο Rally Valli della Carnia. Έχοντας πάντα τον Pietro Elia Ometto στο δεξί του μπάκετ, ο Ιερεμιάδης οδήγησε ένα τελευταίας γενιάς Skoda Fabia RS Rally2, του οποίου την ευθύνη προετοιμασίας είχε η Erreffe Rally Team. Με την υποστήριξη της EASI SRL και της Vittori Caneva Rally School, ο Έλληνας οδηγός προσπάθησε για το καλύτερο στον 4ο και τελευταίο γύρο του International Rally Cup.

Δείτε ακόμη: Αστέρας του Hollywood τρέχει στο Toyota GR86 Cup! 

O αγώνας πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, με τον άστατο καιρό να αυξάνει δραματικά το βαθμό δυσκολίας. Σε αυτές τις συνθήκες, ο Σωτήρης Ιερεμιάδης κατάφερε να τερματίσει στην 28η θέση της γενικής και στην 18η στο πλαίσιο του International Rally Cup, συλλέγοντας σημαντικές εμπειρίες για τη νέα χρονιά. Σε επίπεδο γενικής, νικητής αναδείχθηκε ο Σλοβένος Bostjan Avbelj με ακόμα ένα Skoda Fabia Rally2, μετά από σπουδαία μάχη με τον Ιταλό Fabio Andolfi με ίδιο αυτοκίνητο. Ο Σλοβένος τερμάτισε μόλις 1,8 sec μπροστά από τον Andolfi, όταν 5,4 sec πίσω, ακολούθησε ο εργοστασιακός οδηγός της Hyundai Motorsport, Andreas Mikkelsen, με Hyundai i20 N Rally2!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...