F1: Με ραγισμένο ώμο έτρεχε ο Webber στους τελευταίους αγώνες

  • -
  • -

Με ραγισμένο ώμο έτρεξε στους τελευταίους 4 αγώνες της χρονιάς ο Mark Webber. Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του την Κυριακή πριν από τον αγώνα στην Suzuka.

 

Αυτή την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο οδηγός στο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τον τίτλο ‘Up Front - 2010, A Season To Remember', που κυκλοφόρησε στην Αυστραλία την Δευτέρα. Μάλιστα το γεγονός το είχε αποκρύψει από την ομάδα του και το ήξεραν μόνο ο προσωπικός του γυμναστής Roger Cleary και ο γιατρός της FIA Gary Hartstein.

 

Σύμφωνα με τον Webber την Κυριακή πριν από τον αγώνα έκανε mountain bike με έναν φίλο του και ο φίλος του έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου και έπεσε στο έδαφος μπροστά του. Ο Webber δεν είχε κάποιον τρόπο για  να αποφύγει την σύγκρουση και έπεσε πάνω του. Με ιατρικούς όρους έπαθε «ράγισμα σκιέρ». Εκνευρισμένος ήταν ο Christian Horner από το γεγονός ότι έμαθε για το συμβάν μέσω ενός βιβλίου και δεν του το είχε αναφέρει ο οδηγός από την Κυριακή του Ιαπωνικού GP. Το κατά πόσο θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα είναι κάτι που θα φανεί στην συνέχεια.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...