H Renault κλείνει τα μέτωπα για την εξαγορά της Lotus

Βήμα βήμα η διαδικασία

  • -
  • -

Η Renault κλείνει όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η ανακοίνωση της εξαγοράς της Lotus θα γίνει επίσημα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi. Η διαδικασία όμως είναι «βασανιστική».

 

Περιμέναμε μια ανακοίνωση στο Ιταλικό GP στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν έγινε. Μαθαίναμε για συναντήσεις που δεν κατέληγαν πουθενά, πλέον έχουμε παρατηρήσει ότι κλείνουν ανοιχτές πληγές με δάνεια τα οποία αποπληρώνονται με την βοήθεια της Renault, αλλά και προτάσεις για να κλείσουν ανοιχτές οφειλές προς φυσικά πρόσωπα.

 

Μια άλλη κίνηση που έχει την σημασία της είναι ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Renault, και μετέπειτα της Mercedes, Bob Bell βρίσκεται στην έδρα της ομάδας στο Enstone και έχει ρόλο συμβούλου. Παράλληλα με αυτό άνθρωποι κλειδιά έχουν κλείσει νέα συμβόλαια με την Renault.

 

Τέλος σύμφωνα με το περιοδικό AutoHebdo η Renault έχει αποφασίσει η ομάδα να κρατήσει το όνομα Lotus για το 2016 επειδή δεν θέλει να συνδέσει την επανεμφάνισή της με πιθανή άσχημη χρονιά. Οι οδηγοί δεν θα αλλάξουν και θα είναι οι Maldonado και Palmer.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...