Ο Dennis δεν θα σταματούσε πιθανή επιστροφή Alonso

Περασμένα ξεχασμένα …

  • -
  • -

Το σενάριο για την επιστροφή του Fernando Alonso στην McLaren δεν λέει να φύγει από το προσκήνιο. Ο Ισπανός πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην Ferrari, αλλά πρωτάθλημα δεν έχει δει από το 2006 όταν και το πήρε για τελευταία φορά με την ομάδα της Renault.

 

Το τι έγινε το 2007 το θυμόμαστε όλοι. Σκάνδαλο κατασκοπίας, Hamilton εναντίων Alonso, και λύση της συνεργασίας του οδηγού με την ομάδα, με το πρωτάθλημα να το χάνουν μέσα από τα χέρια τους. Οι σχέσεις του Alonso με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ron Dennis είχαν μπει στον πάγο. Τώρα ο Dennis ρίχνει γέφυρες προς τον Ισπανό σε περίπτωση που και το 2014 δεν θα φέρει τον τίτλο για τον οδηγό και θελήσει να φύγει από την Ferrari : «Κάποιος πρέπει να αναγνωρίσει ότι οι πρώτος στόχος κάθε ομάδας είναι να κερδίζει αγώνες. Όποια εμπόδια στέκονται ανάμεσα σε μια ομάδα που θέλει να κερδίσει και τις νίκες, είτε αφορά μηχανολογία, είτε οικονομία είτε ανθρώπινα θέματα, πρέπει να τα λύσεις. Ποτέ δεν λες ποτέ», είπε ο Dennis.

 

Την προηγούμενη βδομάδα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Alonso στην Μαδρίτη, στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι πρώην πρόεδροι ομάδων που αγωνίστηκε ο Alonso, ανάμεσα στους οποίους και ο Whitmarsh. Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρει ότι ο Whitmarsh είχε μαζί του και ένα συμβόλαιο για να δει ο Ισπανός. «Δεν μπορείς να έχεις δυο υπογεγραμμένα συμβόλαια, γιατί από την στιγμή που υπογράφεις ένα, πρέπει να ενημερώνεις το όργανο που τα ελέγχει. Οπότε είναι τεχνικά αδύνατο», είπε ο μάνατζερ του Alonso αναφερόμενος για το Contract Recognition Board.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...