Porsche Cayman S Black Edition

Διακριτικά επιθετική

  • -
  • -

Ακολουθώντας τον χαρακτήρα των αντίστοιχων εκδόσεων της 911 και της Boxster, η νέα Cayman S Black Edition, προσφέρει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις συνδυασμένες με αισθητικά στοιχεία διακόσμου, τονίζοντας την διαφορετικότητα της, από τις κοινές Cayman S.

Στις προσταγές του τυχερού οδηγού είναι ο γνωστός επίπεδος 6κύλινδρος κινητήρας 3,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 10 ίππους περισσότερους για την περίσταση, φτάνοντας τους 330 ίππους στις 7.400 rpm. Η έκδοση Black Edition συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK. Οι επιδόσεις σε κάθε περίπτωση είναι ελαφρώς βελτιωμένες σε σχέση με την απλή Cayman S, ενώ το πακέτο Sport Chronο μαζί με το Launch Control, βελτιώνει ακόμη περισσότερο τα νούμερα των επιδόσεων του μοντέλου.

Τα 500 αντίτυπα της συλλεκτικής επί της ουσίας Cayman S Black Edition, θα πατάνε σε ελαστικά 19 ιντσών και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Ο εξοπλισμός της θα είναι αρκετά πλούσιος.Στο εξωτερικό, εκτός από τις ζάντες ξεχωρίζουν οι προβολείς Bi-Xenon και τα φώτα ημέρας LED. Εσωτερικά οι αισθητικές λεπτομέρειες στο ταμπλό, τις επενδύσεις και τον πίνακα οργάνων, δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στο σαλόνι της Black Edition. Η τιμή του μοντέλου, για τα 500 συλλεκτικά αντίτυπα είναι στα 67.807€ στη Γερμανία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...