Suzuki Address 125: Κίνηση ματ στη σκακιέρα της αστικής μετακίνησης

Old school σχεδιασμός με αρμονικές γοητευτικές καμπύλες, ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική εργονομία. Η Suzuki επέστρεψε με το Address 125 για να αλλάξει χωρίς κόπο τον τρόπο της οικονομικής μετακίνησης στην πόλη.

  • -
  • -

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ανάγκες των κατοίκων των ευρωπαϊκών πόλεων απαιτούν ασφαλείς, οικονομικές, οικολογικές και καλόγουστες λύσεις μετακίνησης. Η πολυπόθητη επιστροφή της Suzuki με το Address 125 στην πιο δημοφιλή κατηγορία των urban scooters έχει μια vintage αύρα που συνδυάζεται με την υψηλή λειτουργικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία για καθημερινές απολαυστικές διαδρομές στην πόλη.

Το design συναντά την πρακτικότητα

address

Το νέο Address 125 ήρθε για να συνεχίσει την καλή παράδοση του πάλαι ποτέ δημοφιλέστατου ομώνυμου «παπιού» της Suzuki το οποίο «έγραψε» αμέτρητα αξιόπιστα χιλιόμετρα στις πόλεις του πλανήτη. Ο ρετρό σχεδιασμός του νέου scooter επενδύει στη διαχρονική κομψότητα και τη διακριτική πολυτέλεια ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει μοντέρνα χαρακτηριστικά και προσφέρει υψηλή εργονομία.

address

Ο εξοπλισμός του Address 125 εξουδετερώνει τα μικροάγχη των καθημερινών μετακινήσεων με δίτροχο, προσφέροντας μια σειρά χρήσιμων λύσεων:  

  • Μεγάλη θήκη αποθήκευσης αριστερά στην ποδιά που χωράει ένα μπουκάλι νερό 500 ml
  • Επίπεδο πάτωμα και δύο άγκιστρα που ενισχύουν τις δυνατότητες φόρτωσης
  • Χώρο αποθήκευσης 21,8 lt κάτω από τη σέλα
  • Τάπα βενζίνης στο πίσω φτερό για εύκολη πρόσβαση
  • Θύρα φόρτισης USB
  • Αντικλεπτικό σύστημα και σύστημα Suzuki Easy Start για εκκίνηση με ένα γρήγορο πάτημα του διακόπτη σαν να ανοίγεις μια τηλεόραση

address

Τα ευδιάκριτα και διακριτά φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο του Address 125 συμπληρώνεται από μια ψηφιακή οθόνη που παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει την ένδειξη του Suzuki Eco Drive που αλλάζει από μπλε σε πράσινο ανάλογα με την οδήγηση και λειτουργεί ως «άσκηση» οικονομίας. Η επιβράβευση έρχεται με την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση των 1,9 lt/100 km.

address

Fun to ride

Η οικονομία στην κατανάλωση δεν ακυρώνει τη διασκέδαση. Το πλαίσιο του Suzuki Address 125 προσφέρει άνεση και επιδόσεις ενώ το χαμηλό συνολικό βάρος των 104 kg, η θέση οδήγησης που ικανοποιεί κάθε σωματότυπο και η φαρδιά, άνετη σέλα το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο, ασφαλές και φιλικό στον χειρισμό.

address

Ο προηγμένης τεχνολογίας αερόψυκτος κινητήρας Suzuki Eco Performance (SEP) των 124 κ.εκ. αποδίδει 8,7 ίππους και εξαιρετική ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Συνδυάζει άμεση επιτάχυνση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μόλις 44 g/km εκπομπές CO₂, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του αστικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ο ίδιος κινητήρας εφοδιάζει και το «ομόσταυλό» του, Avenis 125, που εμπλουτίζει και αυτό με τον σπορ χαρακτήρα του τη γκάμα των urban scooters της Suzuki. Και οι δύο νέες αφίξεις στην Ελλάδα προορίζονται γι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την οικονομία με την απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο της καθημερινής τους μετακίνησης. 

 

H παρουσία της Suzuki σε οποιαδήποτε κατηγορία είναι πάντα καλό νέο. Η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές EURO 5 τη φέρνουν ξανά στο προσκήνιο της αστικής μετακίνησης. Το Address 125 είναι ένα αξιόπιστο, περιβαλλοντικά ευαίσθητο, οικονομικό και υψηλής αισθητικής scooter, μια από τις δύο έξυπνες κινήσεις της Suzuki να εισάγει αυτά τα μοντέλα στην Ευρώπη σε μια εποχή που η εξοικονόμηση πόρων και χρόνου αποτελούν ύψιστες προτεραιότητες.

Το Suzuki Address 125 διατίθεται σε τρία υπέροχα χρώματα, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 2.695 €. Διαβάστε περισσότερα για το νέο scooter και αποκτήστε το δικό σας, από το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Suzuki.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...