Paris Motorshow 2010

Ζωντανά από το Παρίσι

  • -
  • -

Αύριο Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους η έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και φυσικά το gocar θα βρίσκεται εκεί. Ο Γιάννης Λημναίος έχει ήδη αφιχθεί εις Παρισίους και από αύριο νωρίς το πρωί θα είναι στις επάλξεις για να μας στέλνει ανταποκρίσεις,  φωτογραφίες και video από τις επίσημες πρεμιέρες αλλά και ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τα happenings που οργανώνονται στο περιθώριο της έκθεσης κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα ηλεκτρικά και τα υβριδικά έχουν και φέτος την τιμητική τους καθώς δεν είναι μόνο τα μοντέλα που παρουσιάζονται στις κεντρικές αίθουσες του EXPO, όσο το γεγονός ότι θα υπάρχει ένα test track για ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν μια σειρά μοντέλων . Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με νέα μοντέλα που θα χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά και  θα εκτεθούν προτάσεις από τοπικές αρχές για την οργάνωση δικτύων επαναφόρτισης ηλεκτρικών.

Οι παγκόσμιες πρεμιέρες ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των πενήντα τεσσάρων κι από αυτές ξεχωρίζει η τρίτη γενιά του Ford Focus και το νέο Ford Focus. Επίσης σημαντικές είναι οι πρεμιέρες της νέας BMW Χ3, της Citroen C4 και DS4, του Hyundai ix20, της νέας Mercedes CLS, του νέου Range Rover Evoque αλλά και του τρίπορτου νέου Astra GTC.

Το Σαλόνι του Παρισιού είναι παραδοσιακά φιλόξενο στα ιστορικά αυτοκίνητα και φέτος η αίθουσα 8 θα φιλοξενήσει την «Απίστευτη συλλογή» (“The Incredible Collection”). Δέκα κατασκευαστές θα εκθέσουν σαράντα τέσσερα πολύτιμα αυτοκίνητα από τη συλλογή τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο gocar και θα δείτε πρώτοι τα φετινά αστέρια του Παρισιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...