ΤΟΡ 10 μοντέλα - Κουασιμόδοι

Ψηφίστε το ασχημότερο αυτοκίνητο του 2012

  • -
  • -

 

Η ομορφιά είναι, λένε, υποκειμενική έννοια. Θα έχετε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές ότι ένα αυτοκίνητο που σας αρέσει, κάποιοι άλλοι το απορρίπτουν δίχως δεύτερη σκέψη. Υπάρχουν όμως και μερικά αυτοκίνητα που, όπως και να το κάνουμε, ξεχωρίζουν. Αυτοκίνητα των οποίων οι σχεδιαστές θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο ψυχολογικής-ψυχιατρικής έρευνας. Αν και την τιμητική τους έχουν οι Κινέζοι, δεν λείπουν και δείγματα από Ευρώπη και Αμερική-Ιαπωνία. To ευτύχημα; Κανένα από αυτά δεν εισάγεται στην πολύπαθη Ελλαδίστα. Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας μιλήσουν οι φωτογραφίες. Συμφωνείστε ή διαφωνείστε ελεύθερα – περιμένουμε τα σχόλιά σας στο τέλος της σελίδας, για να διαλέξουμε το ασχημότερο αυτοκίνητο του 2012.

 

 

 

 

Cherry QQ6

Με αναλογίες Mazda 121 του ΄91 και εμφάνιση ουρακοτάγκου. Οι Κινέζοι σχεδιαστές στα καλύτερά τους, δημιούργησαν για μια ακόμη φορά.

 

 

Dongfeng K07

Η απάντηση στο ερώτημα που βασάνιζε επί αιώνες ολόκληρο τον κόσμο του αυτοκινήτου, “Πως θα ήταν αν η BMW ήταν κινεζική και κατασκεύαζε βανάκια” το έδωσε η Dongfeng – μαζί και τη χαριστική βολή στα χαρακτηριστικά νεφρά των βαυαρικών μοντέλων.

 

 

Geely LC

Είχε δίκιο Ρασσούλης, αλλά οι Κινέζοι δεν τον άκουσαν: “άλλο ο ανοιχτομάτης, κι άλλο ο αυγουλομάτης”. Και είναι και μαυρισμένα…

 

 

Geely Coupe China Dragon

Όχι, δεν είναι αποκριάτικη στολή. Πρόκειται για τη μετεμψύχωση του Ζορό σε τετράτροχο. Τα… μουστάκια του πάντως θα τα ζήλευε και ο Hulk Hogan.

 

 

Great Wall Haval M1

Οι αντιγραφείς του Panda 4x4 προς τον αρχισχεδιαστή της Great Wall: “Μάστορα, μας περισσέψανε κάτι  πλαστικά. Που να τα βάλουμε;”. Και αυτός, από ευγένεια, αντί για την κλασσική απάντηση, τους είπε στο αυτοκίνητο.

 

Greet Wall Wingle

Όχι, νομίζατε ότι τα pick-up θα τη γλίτωναν από τους Κινέζους. Με τέτοια μούρη, ακόμη και τα φορτία το βάζουν στα πόδια…

 

Honda Accord Crosstour

SUV, Station Wagon και Coupe: τίποτα από όλα αυτά και όλα αυτά μαζί. Μπερδευτήκατε;  Το ίδιο και οι σχεδιαστές, μάλλον. Ευτυχώς πωλείται μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

 

 

Lifan 320

Ιδανικό για σεμινάριο: “Πώς να  ΜΗΝ αντιγράψετε το Mini”. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, οι σχεδιαστές του κρεμάστηκαν στην κόκκινη πλατεία, ενώ υπάρχουν και μάρτυρες που είδαν τον καημένο τον Ισηγόνη να σηκώνεται από τον τάφο του.

PGO Hemera

Αναρωτιέστε τι σκέφτονταν όταν το σχεδίαζαν; Και εμείς… Ίσως ήθελαν να μεταφέρουν, πιστά, σε λαμαρίνα την Χίμαιρα της Ελληνικής μυθολογίας, ένα φοβερό τέρας που εξέπνεε φωτιά, είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού και ουρά του κατέληγε σε φίδι. Βρε Βελλερεφόντης που χρειάζεται…

 

 

Renault Symbol

Το έχουν παράδοση οι Γάλλοι με τη sedan έκδοση του Clio. Κι εμείς που νομίζαμε ότι με το προηγούμενο Thalia με το πορτμπαγκάζ-σκυλιέρα τα είχαμε δει όλα…

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...