Ford & UEFA Champions League μέχρι το 2015

Επεκτείνεται η 20ετής συνεργασία

  • -
  • -

Τη συνέχεια της μακροχρόνιας χορηγίας της (από το 1992) στο UEFA Champions League μέχρι τον Ιούνιο του 2015, ανακοίνωσε η Ford. Το Champions League είναι από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο και η πλέον δημοφιλής και αναγνωρισμένη διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πάνω από δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές το παρακολούθησαν την περσινή σεζόν (με την αθροιστική τηλεθέαση να ξεπερνά τα τέσσερα δισεκατομμύρια), με τους μισούς και πλέον να βρίσκονται εκτός Ευρώπης. Στη διεξαγωγή του Τελικού του 2012 UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, η Ford Γερμανίας θα υποστηρίξει ουσιαστικά την εκδήλωση. Μεταξύ των άλλων, θα λανσάρει ειδικά μοντέλα “Champions” και θα προσφέρει 200 οχήματα στα χρώματα του 2012 UEFA Champions League Final για την υποστήριξη των αναγκών μεταφορών και logistics του Τελικού, τα οποία και θα προβληθούν μέσω των κοινωνικών μέσων.

 

Στατιστικές UEFA Champions League

  • Το πρωτάθλημα 2010-11 προσέλκυσε πάνω από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Ευρώπη, 230 εκατομμύρια στην Αμερική, 190 εκατομμύρια στην Αφρική και πάνω από 130 εκατομμύρια στην Ασία.
  • Η παγκόσμια κάλυψη του UEFA Champions League την προηγούμενη σεζόν έφτασε σχεδόν τις 100.000 ώρες.
  • 178,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Τελικό του 2011 UEFA Champions League, διαμορφώνοντας το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό που είχε καταγραφεί ποτέ σε Τελικό του UEFA Champions League και το μεγαλύτερο παγκοσμίως για αθλητικό γεγονός το 2011.
  • Η Ford προσφέρει πάνω από 900 οχήματα - όπως Ford Galaxy και Ford Transit - κάθε σεζόν, συμβάλλοντας στη διαχείριση μεταφορών και logistics για τους αγώνες του UEFA Champions League.
  • Η χορηγία της Ford συνέβαλε στη διαμόρφωση περισσότερο θετικής άποψης και στη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της μάρκας μεταξύ των θεατών του UCL το 2011, σε σχέση με εκείνους που δεν το παρακολουθούν.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...