Ferrari καταστράφηκε σε πρατήριο! Τι συνέβη;

Η Ferrari πήρε φωτιά την ώρα που ο οδηγός έβαζε βενζίνη. Από το supercar δεν έμεινε σχεδόν τίποτα, με την πυροσβεστική να προλαβαίνει τα χειρότερα.

  • -
  • -

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε μια Ferrari F430 σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όταν το ιταλικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τον ανεφοδιασμό. Το supercar πήρε φωτιά την ώρα που ο κάτοχος έβαζε βενζίνη στο ρεζερβουάρ, κατακαίοντας σχεδόν τα πάντα.

ferrari

Οι εικόνες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, με την κόκκινη F430 να μετατρέπεται από ένα πανέμορφο όχημα σε ένα σωρό από λιωμένο πλαστικό και μέταλλο. Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν έπαθε το παραμικρό και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Τενεσί στις ΗΠΑ κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά πριν συμβεί τίποτα χειρότερο στο πρατήριο.

ferrari

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη εξήγηση σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται τόσο στο ίδιο το αυτοκίνητο για τυχόν ελάττωμα στον χώρο του ντεπόζιτου, όσο και στην αντλία βενζίνης, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα λάθους από την πλευρά του οδηγού κατά τον ανεφοδιασμό.

ferrari

Δείτε ακόμη: Πήγε να κάνει κόλπα στη βροχή με Ferrari – Την έκοψε στη μέση (video)

Όπως ανέφερε η υπηρεσία Signal Mountain η ταχεία ανταπόκριση των πυροσβεστικών οχημάτων και το άμεσο σφράγισμα των αντλιών στο πρατήριο, απέτρεψαν τα χειρότερα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...