5th Electric Vehicle Conference: Ερωτήματα και απαντήσεις για την ηλεκτροκίνηση - Στο πάνελ του GOCAR

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τεχνολογικές εξελίξεις, υποδομές, καινοτομία και φυσικά οι Κινεζικές μάρκες, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης του συνεδρίου. Η παρουσία του GOCAR θα έχει και πάλι ξεχωριστή σημασία.

  • -
  • -

Διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας, το GOCAR, για ακόμη μια χρονιά θα συμμετάσχει με το δικό του πάνελ στο μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου, το Electric Vehicles Conference 2024, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Στο φετινό συνέδριο, θα μιλήσουν άνθρωποι που εκπροσωπούν τις ηγέτιδες εταιρείες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, στελέχη που γνωρίζουν άριστα το τι μέλλει γενέσθαι τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, έχοντας άποψη και ρόλο όσον αφορά στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης, τις τεχνολογίες μπαταριών, λογισμικού, φορτιστών και των υπόλοιπων υποδομών που απαιτούν τα ηλεκτρικά οχήματα.  

electric

Η παρουσία του GOCAR θα είναι και πάλι ουσιαστική, με την πραγματοποίηση του πάνελ «Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: Update & Reset». Τον συντονισμό θα κάνει ο Μιχάλης Γεωργιάδης, Γενικός Διευθυντής του GOCAR και εκλέκτορας του θεσμού «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Στο πάνελ του GOCAR θα συμμετάσχουν, αλφαβητικά, οι εξής:

  • Γιώργος Μπακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Italian Motion, που περιλαμβάνει τις μάρκες FIAT, Jeep, Alfa Romeo, FIAT Professional και Leapmotor
  • Μάριος Μπαρκής, Διευθυντής Κλάδου Αυτοκινήτου της Nissan
  • Ζακ Χαζάν, Επικεφαλής της μάρκας Volkswagen στον όμιλο Kosmocar

electric

Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν ζητήματα γύρω από την ηλεκτροκίνηση και θα κάνουν μια αποτίμηση της σημερινής κατάστασης στην Ελλάδα. Θα αξιολογήσουν την πρόοδο μετά από τρία χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στη χώρα μας, τα μηνύματα που λαμβάνουν από το αγοραστικό κοινό, θα σταθμίσουν τον ρόλο των κινήτρων, αλλά και γιατί τα νούμερα σχετικά με τις πωλήσεις των EV δεν φαίνεται να είναι εφικτά.  

Διαβάστε επίσης: Φόρτιση ηλεκτρικού στο σπίτι ή σε δημόσιο φορτιστή; Πού είναι φθηνότερα;

Επίσης, θα συζητήσουν για ποιον λόγο οι ευρωπαίοι κατασκευαστές κάνουν ένα βήμα πίσω όσον αφορά στις δεσμεύσεις τους για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και αν τελικά η καλύτερη λύση είναι η υβριδική τεχνολογία. Φυσικά, αναφορά θα γίνει και στην διείσδυση της Κίνας στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά, αν τελικά οι Κινέζοι αποτελούν απειλή η ευκαιρία και τι συμβαίνει με τις κυρώσεις που επιβάλει η ΕΕ.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...