Top 10 Μοντέλα 7-13 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 7-13 Οκτωβρίου

Για ακόμη μια εβδομάδα, έχουμε πολλές αλλαγές και σημαντικές προσθήκες στη λίστα των Top 10 μοντέλων, με παρουσία από όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα στο GOCAR φτιάχνουμε μια λίστα με τα αυτοκίνητα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Τι έψαξαν οι αναγνώστες μας, ποια θέματα διαβάστηκαν πιο πολύ, ποια μοντέλα είναι εκείνα που εμφανίζονται συχνότερα στις αναζητήσεις. Αυτή την εβδομάδα, το κορυφαίο μοντέλο στη λίστα μας ήταν το Dacia Duster, το C-SUV που πέρασε πλέον στην τρίτη γενιά του με περισσότερο χαρακτήρα, τεχνολογία και χώρους από ποτέ, αποτελώντας μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία. Δεύτερο βρίσκεται το σταθερά δημοφιλές Toyota Aygo X με τον crossover χαρακτήρα και τις compact διαστάσεις, ενώ τρίτο βρίσκουμε το Suzuki Ignis, το μικρότερο αυθεντικό SUV καθώς προσφέρεται και ως τετρακίνητο.

Το BYD Dolphin είναι στην τέταρτη θέση είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της λίστας, αποδεικνύοντας ότι η δυναμική ενός EV πολλαπλασιάζεται όταν συνδυάζεται με μια πραγματικά δελεαστική τιμή (19.998 ευρώ, στην προκειμένη περίπτωση, με επιδότηση). Πέμπτο συναντάμε το Mitsubishi Space Star, ένα καινούργιο αυτοκίνητο που πωλείται σε τιμές… μεταχειρισμένων, ενώ έκτο βρίσκεται το Renault Clio, ένα πάντοτε επίκαιρο supermini με παρουσία σχεδόν σε όλα τα καύσιμα, αφού προσφέρεται ως υβριδικό, αμιγώς βενζινοκίνητο, βενζίνη-LPG και diesel. Έβδομο έχουμε το FIAT 500, μοντέλο που πάντα βρίσκεται στα “hot” λόγω των της lifestyle προσέγγισης και όγδοο συναντάμε το Kia Picanto, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα πόλης.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Στις τελευταίες δύο θέσεις των πιο δημοφιλών μοντέλων για τους αναγνώστες του GOCAR, έχουμε το SEAT Ibiza και το FIAT Panda. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...